Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020 22:15

Με τρίποντο κόντρα στον Καρτεράδο ξεκίνησε ο ΑΣ Ίου [pics]

Με το δεξί μπήκε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις ο ΑΣ Ίου που επικράτησε με 3-2 του Καρτεράδου για τον 3ο όμιλο της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Ο αγώνας σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του τερματοφύλακα του Καρτεράδου, Κέβιν Κόντρα ο οποίος μόλις στο 10ο λεπτό αποχώρησε αφού σε ένα «άτσαλο» πάτημα ένιωσε πόνο στο γόνατο, ο οποίος προμήνυε σοβαρό πρόβλημα.

Μάλιστα λίγο αργότερα, ο Καρτεράδος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Το ΔΣ , το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Καρτεράδου εύχονται ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα στον ποδοσφαιριστή μας Κέβιν κόντρα. Μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την ΑΣ ΙΟΥ. Ευχαριστούμε τον ΑΣ ΙΟΥ και τον γιατρό του αγώνα για την φροντίδα που παρείχαν στον ποδοσφαιριστή μας ».

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι ''Νιώτες'' που είχαν πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στη σύνθεση τους, έδειξαν καλό αγωνιστικό πρόσωπο και κατάφεραν να προηγηθούν νωρίς στο σκορ, αφού στο 18' είχαν σημειώσει ήδη δύο τέρματα, αρχικά στο 8΄με τον Μωραΐτη και στο 17' με τον Καρρά, με την υπεροχή του Καρτεράδου να αποβαίνει άκαρπη, αφού το μόνο που κατάφερε είναι να μειώσει στο 42΄ με τον Γιώργο Νομικό, που σκόραρε εναντίον της πρώην του ομάδας. Μάλιστα στην ανάπαυλα, η διοίκηση του ΑΣ Ίου τίμησε τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στον σύλλογο.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν ακόμα ένα τέρμα με τον Ξενιό στο 58' και να πάρουν διαφορά ασφαλείας με το 3-1.

Ο Καρτεράδος, πίεσε για να πάρει κάτι από το ματς, αλλά στάθηκε άτυχος, έχοντας μάλιστα δύο δοκάρια. Τελικά το τελικό 3-2, διαμόρφωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 88' ο Γιώργος Αρβανίτης, ο οποίος είχε αναλάβει χρέη τερματοφύλακα, αντικαθιστώντας τον τραυματία Κόντρα.

 

Διαιτητής ήταν ο κ. Δρόσος, με βοηθούς τους Σαργολόγο και Καραγιάννη.

ΑΣ Ίου (Καραβάς - Πασιάκος): Πλασα, Αραούζος (82' Νομικός Μ.) , Ρισκάσι, Καρράς, Καζίμι, Οκετσόκου (87' Μονογυιός), Λουκας, Κώνστας (62' Δράκος), Ξένιος, Μωραΐτης (74' Μπάτσαλης)

ΑΟ Καρτεράδος (Φίλων): Κόντρα (10' λ. τρ. Αρβανίτης Γ.), Προβατόπουλος (46' Φέκας), Κουλόλι Γ., Βαζαίος, Χατζηλαζαρίδης, Γεροντάκης (70' Κουρπέτης), Νομικός Ι., Φίλων, Κάτσι (46' Κουλόλι Ε.), Κλεβιστ (82' Κουρπέτης Α.), Νομικός Γ. (70' Αρβανίτης)

Φωτογραφίες από την αναμέτρηση

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares