Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020 15:34

Ο Άγιαξ Σύρου πρωταθλητής στην Κ16, νίκησε με 4-2 τον Πανθηραϊκό

Με τη δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος Κ16 της περσινής περιόδου, έληξαν οι εκκρεμότητες της ΕΠΣΚ, που κατάφερε να ολοκληρώσει τα πρωταθλήματα της και τώρα απρόσκοπτα θα επιληφθεί των φετινών διοργανώσεων.


aias syrou2
Ο τελικός ήταν όμορφος με πολλά γκολ, αν και η σκοπιμότητα επηρέασε πολλά παιδιά με αποτέλεσμα να ξεδιπλώσουν δείγματα μόνο του ταλέντου τους. Ο Άγιαξ ήταν συνολικά καλύτερος ιδιαίτερα στην επανάληψη, που βελτιώθηκε και έδωσε στο ματς τον ρυθμό που αυτός ήθελε. Ο Πανθηραικός αν και προηγήθηκε, υστέρησε στο τελείωμα των φάσεων,
γιατί δημιούργησε αρκετές, ενώ άφησε πολλά κενά στην άμυνα του όταν προσπαθούσε να γυρίσει το αποτέλεσμα.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Στο 13΄ ο Πανθηραικός προηγήθηκε, Μεγάλο λάθος στην άμυνα και ο Βαμαβακούσης με διπλή προσπάθεια σκόραρε για το 0-1.
Στο 23΄ ο Άγιαξ κέρδισε ένα φάουλ σε πλάγια θέση που το εκτέλεσε ωραία με ανάποδο πόδι ο Αλουμανής και ο Ξαγοράρης με κοντινό απ' ευθείας πλασέ ισοφάρισε 1-1.
Στο 33' ο Μακρυωνίτης ξεχύθηκε από αριστερά , στο γύρισμα του πέρασε η μπάλα και ο επερχόμενος Καραγιάννης έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ 2-1.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανθηραικός ήταν ελαφρώς καλύτερος και έχασε ευκαιρίες, όπως και ο Άγιαξ λιγότερες, αλλά οι δύο τερματοφύλακες ήσαν εξαιρετικοί.
Στο 60' οι δύο αλλαγές Ρούσσος Ν. και Κουκουλογιάννης συνεργάστηκαν και ο τελευταίος με άψογο τελείωμα έγραψε το 3-1.
Ο Άγιαξ πατούσε καλύτερα σε κάθε επίθεση του > γκολ.αλλά οι επιθετικοί του Πανθηραικού πετούσαν στα σκουπίδια 3-4 πολύ μεγάλες ευκαιρίες.
Στο 72' το ματς κρίθηκε οριστικά, όταν σε πάσα του Ξαγοράρη, ο Κάτρης τσίμπησε γλυκά την μπάλα και την έστειλε στα δίκτυα για το 4-1.
Στο 78' έκλεισε το σκορ από κεφαλιά πάλι του Βαμβακούση σε καλή εκτέλεση φάουλ του Καρρά.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΓΙΑΞ ΣΥΡΟΥ (Ραμπαβίλας): Στεφάνου, Ρούσσος Π., Αλουμανής, Ρούσσος Α., Πρέκας, Πιταούλης (80' Βαρθαλίτης), Καραγιάννης (51' Ρούσσος Ν.), Κουντούρης (41' Κουκουλογιάννης), Ξαγοράρης (78' Βαμβακάρης), Κάτρης (80' Βουτσίνος), Μακρυωνίτης (80' Δερεμπούκας).

ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ (Κρεμύδας): Ξαγοράρης, Λαμάι, Δαμίγος, Μπούζι, Φέγγης, Βαμαβακούσης, Γκόγκα, Βεζύρης, Λιγνός (48' Καρράς), Χοξάι, Μαυρίκης (61' Διονυσόπουλος).
Διαιτήτευσαν οι κ.κ Ζαράνης, Μουτάφης και Γρυπάρης.

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares