Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2020 12:17

Με τη πρώτη του φετινή νίκη απέδρασε από τη Νάξο ο ΑΟ Καρτεράδου [pics-vid]

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης κατάφερε να αποδράσει ο Α.Ο. Καρτεράδου από το ΔΑΚ Νάξου επικρατώντας με 1-2 του ΠΑΣ Νάξου.

Η ομάδα του Στάθη Φίλων αν και έμεινε πίσω στο σκορ, κατάφερε να ανεβάσει την απόδοση της στην επανάληψη και να εκμεταλλευτεί στο απόλυτο όλα τα ατομικά λάθη του αντιπάλου, ενώ καθοριστικό ρόλο έπαιξε και η λάθος απόφαση του διαιτητή Φαν Άακεν, ο οποίος ενώ το σκορ ήταν 1-1, σε μία φάση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους ανθρώπους της γηπεδούχου ομάδας, ακύρωσε γκολ του Ζανελάρι για επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα.

Κορυφαίος της αναμέτρησης ο Γιώργος Αεβανίτης, ο οποίος ήταν σκόρερ των δύο τερμάτων του Καρτεράδου και πήρε στις πλάτες του όλο το επιθετικό βάρος των προσπαθειών.

Ο ΠΑΣ Νάξου κατάφερε να προηγηθεί στο 40ο λεπτό του αγώνα με τον Γιάννη Ζανελάρη, ο οποίος με ατομικέ ενέργεια και πλασέ έκανε το 1-0, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Σαντορίνης κατάφερε να ισοφαρίσει καθώς στο 51’ ο Αρβανίτης Γ., μετά από κακή εκτίμηση του τερματοφύλακα Κουτελιέρη εκμεταλλεύτηκε το λάθος και με κοντινό σουτ ανενόχλητος έκανε το 1-1, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του στο 66', όταν μετά από μακρινή μπαλιά του Κάσι κατέβασε άψογα την μπάλα και με σουτ στην κίνηση έγραψε το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Διαιτητής αγώνα ήταν ο κ. Φαν Αάκεν με βοηθούς την κα. Μελανίτη και τον κ. Δεγαΐτα

ΠΑΣ Νάξου (Σκούνας): Κουτελιέρης, Τόνι, Πετρόπουλος, Πιτταράς, Μανδηλαράς, Βασαλάκης, Κρητικός (72' Μοσχονάς), Λέκκας Ν., Ζανελάρης, Λέκας Λ., Ορφανός

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Λαγογιάννης, Ψαρράς, Κουφόπουλος

Α.Ο. Καρτεράδος (Φίλων): Παντελής (78' Κόντρα), Φέκας (60' Ντούρο), Αρβανίτης (78' Χόντος), Κουλόλι, Βαζαίος, Κουλόλι Εμ., Κλεβίστ (78' Κουρπέτης), Φίλων Αλ, Αρβανίτης, Νομικός (32' Δρίβα), Κάσι

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Πρέκας, Προβατόπουλος, Τριαντάφυλλος

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από ρο sportcyclades

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares