Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020 01:50

Ιστορική στιγμή για τον ΑΣ Ίου που έκανε δικό του τον Λευτέρη Σακελαρίου

Μία μεταγραφή η οποία πέρυσι είχε φτάσει στα διαδικαστικά για να ολοκληρωθεί, τελικά ολοκληρώθηκε φέτος, αφού ο ΑΣ Ίου πραγματοποίησε τη μεγαλύτερη κίνηση της ιστορίας του.

Ο λόγος για τον Λευτέρη Σακελαρίου, που λόγω των στενών επαγγελματικών σχέσεων με το νησί της Ίου αποφάσισε και έβαλε την υπογραφή του στο δελτίο της νέα του ομάδας και στα 33 του πλέον χρόνια να κλείσει την καριέρα του στις Κυκλάδες.

Ο Λευτέρης Σακελλαρίου, ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του ΠΑΟ, στα τμήματα των οποίων αγωνίστηκε από τα 12 ως τα 17 του. Στη συνέχεια, έπαιξε για την Παλληνιακό στην Α' κατηγορία Δυτικής Αττικής, ενώ από το 2004 μέχρι το 2006 αγωνίστηκε στον Φωστήρα. Επόμενο βήμα στην καριέρα του ήταν ο Εθνικός Αστέρας, με τον Σακελλαρίου να αποτελεί επί τρία συναπτά έτη, βασικά στέλεχος της ομάδας που αγωνιζόταν στη Β' Εθνική.

Το 2009, ο αριστερός οπισθοφύλακας έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, παίρνοντας μεταγραφή για τον Πανθρακικό της Superleague. Καθιερώθηκε επί των ημερών του Παύλου Δερμιτζάκη, ο οποίος δεν δίστασε να τον «πάρει μαζί του» στον ΠΑΟΚ, το καλοκαίρι του 2010. Εκεί ο Σακελλαρίου πέρασε τα 2 επόμενα έτη της καριέρας του, αγωνιζόμενος και στο Europa League (απέναντι σε Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Βιγιαρεάλ και Κλάμπ Μπριζ) με τη φανέλα του δικεφάλου του Βορρά. Στη συνέχεια, δόθηκε δανεικός στην Κέρκυρα για τη σεζόν 2011-2012, επέστρεψε στον ΠΑΟΚ χωρίς να αγωνιστεί ιδιαίτερα και κατέληξε στην Βουλγαρική Λιούμπιμετς.

Έπειτα, επέστρεψε στη χώρα μας και αγωνίστηκε για το Φωστήρα, τα Χανιά και τον Κισσαμικό, έως το 2016. Μεταγράφηκε στην ΑΕΖ Ζακακίου της Κύπρου και επέστρεψε στη Β' Εθνική με τη φανέλα του Πανελευσινιακού. Τη σεζόν 2017-2018 έπαιξε με τα χρώματα του Αστέρα Ιτέας, αλλά και της Τριγλίας Ραφήνας.

Η ανακοίνωση του ΑΣ Ίου:

Στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου αποκτήσαμε τον Λευτέρη Σακελλαρίου, ενα ποδοσφαιριστή με πλούσιο ποδοσφαιρικό παρελθόν... με 37 συμμετοχές στη Super League (ΠΑΟΚ, Κερκυρα, Πανθρακικος), 47 συμμετοχές στη Football League (Εθνικος Αστερας, ΠΑΕ Χανια, Πανελευσιανιακος), 13 συμμετοχές στην Α Εθνική Κύπρου (ΑΕΖ Ζακακιου), 10 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας, κλπ, κλπ.
Με Ευρωπαϊκή παρουσία, παίζοντας με τα χρώματα του ΠΑΟΚ εναντίον της Δυναμο Ζαγκρεμπ,Μπριζ και της Βιγιαρεαλ!!!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares