Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021 19:45

Κωνσταντόπουλος: Θεωρούμε πολύ δύσκολο να συνεχιστεί το πρωτάθλημα

Την άποψη του για τη συνέχιση ή μη του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων κατέθεσε με δηλώσεις του στο sportcyclades.gr ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος.

Ο κόουτς του ΑΟ Πύργου, απάντησε στις ερωτήσεις μας, καταθέτοντας τις απόψεις του, αλλά και της ομάδας του.

Διαβάστε τι είπε: 

«Είναι λυπηρό όπως έχει εξελιχθεί η όλη κατάσταση με την πανδημία. Ξεκινήσαμε με καλούς οιωνούς τη χρονιά αλλά το βλέπω πολύ δύσκολο να ολοκληρωθεί».

Εσείς προσωπικά, αλλά και σαν Πύργος τι άποψη έχετε, θα πρέπει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα αν και εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες;

«Αν ξεκινούσαμε άμεσα νομίζω ότι υπήρχε ακόμη χρόνος. Όμως όπως όλα δείχνουν για τουλάχιστον ένα μήνα ακόμα δεν θα υπάρχουν οι συνθήκες για να γίνουν αγώνες και αυτό νομίζω είναι το κλειδί, αφού ο χρόνος μας πιέζει. Μην ξεχνάμε ότι οι ποδοσφαιριστές είναι ερασιτέχνες και σε λίγο μπαίνουμε σε τουριστική περίοδο. Οπότε το θεωρούμε πολύ δύσκολο...».

Αν θα έπρεπε να αποφασίσετε ποια θα ήταν η απόφαση;

«Νομίζω αυτό είναι θέμα της διοίκησης, η οποία θέλει σίγουρα να υπάρχει αγωνιστική δράση, αλλά όπως έχουν έρθει τα πράγματα δύσκολα κάποιος θα αποφάσιζε να γίνονται αγώνες μετά τον Μάιο. Αν τεθεί τέτοιο θέμα, νομίζω θα αποφασίσουν τι θα πρέπει να κάνουμε»

Στο κλείσιμο της συζήτησης ο κ. Κωνσταντόπουλος έστειλε τις ευχές του για το νέο έτος:

«Εύχομαι σε όλο το κόσμο καλή χρονιά, υγεία και σύντομα να επιστρέψει στην κανονικότητα»

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares