Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021 22:18

Ψήφος εμπιστοσύνης στον Νίκο Βουτσίνο από την Ελλάς Σύρου, μαζί του και ο Μιχάλης Βασάλος

Η λαϊκή παροιμία αναφέρει ότι ''των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν'' και όπως δείχνουν τα έργα της διοίκησης της Ελλάς Σύρου φαίνεται να το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό.

Έτσι μετά τις τελευταίες κινήσεις με την ανανέωση του Παυλόπουλου και τη συμφωνία με τον Λάλλα, σειρά πήρε ο προπονητής που έχει συνδέσει το όνομα του με την επιστροφή της Ελλάς Σύρου και αυτός δεν είναι άλλος από τον Νίκο Βουτσίνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές συναντήθηκαν και έδωσαν τα χέρια και πλέον αυτό που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου. Ο Νίκος Βουτσίνος θα έχει και πάλι φέτος ως άμεσο συνεργάτη τον Μιχάλη Βασάλο, καθώς οι δυο τους έχουν αποδείξει ότι αποτελούν ένα πολύ δυνατό προπονητικό δίδυμο.

Εκτός τις αδιαμφισβήτητης προπονητικής αξίας των δύο, οι διοίκηση της Ελλάς Σύρου ποντάρει και στο καλό κλίμα που έχουν καταφέρει να κρατήσουν στην ομάδα, όπως επίσης και την καλή σχέση που έχουν με όλους τους ποδοσφαιριστές που είναι οι πρώτοι που έδωσαν «θετική ψήφο» την ανανέωση αυτής της συνεργασίας.

VASALOS VOUTSINOS

Όσο αφορά τους στόχους, αυτοί δεν διαπραγματεύονται από τους ανθρώπους της ομάδας, που θεωρούν ότι επιτέλους έχει φτάσει η ώρα για να γίνει το βήμα παραπάνω και στο Συριανό ποδόσφαιρο που δεν είναι άλλο από την άνοδο της Ελλάς Σύρου στη Γ΄Εθνική. Άλλωστε σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του συλλόγου, διαπιστώσαμε ότι υπάρχει δίψα και ότι θεωρούν ότι η τύχη τους έχει γυρίσει την πλάτη στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουν.

Και αναφερόμαστε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας που ουσιαστικά δεν πανηγυρίστηκε όπως θα ήθελαν ελέω κορονοϊού, ενώ πέρυσι διάφοροι λόγοι τους στέρησαν την πολυπόθητη συμμετοχή στο κύπελλο ερασιτεχνών, με αποκορύφωμα τη φετινή σεζόν που ο μεγάλος στόχος της ανόδου έδειχνε περισσότερο εφικτός, αλλά και πάλη η πανδημία στέρησε την χαρά από την Ελλάς.

Οι Βουτσίνος και Βασάλος αναμένεται να πιάσουν άμεσα δουλειά με τον σχεδιασμό της ομάδας και είναι πολύ πιθανό με το άνοιγμα των αθλητικών δραστηριοτήτων να εκκινήσει και η Ελλάς ώστε να καλυφθεί το τεράστιο κενό που έχει δημιουργήσει στους ποδοσφαιριστές η αγωνιστική απραξία και η έλλειψη προπονήσεων.

VOUTSINOS NAXOS

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares