Τρίτη, 04 Μαΐου 2021 09:45

Ανανέωσε με τον Πύργο και ο ποιοτικός Σόλωνας Φύτρος

Η παρουσία του και η απόδοση του στις ομάδες που αγωνίζεται προσδίδει ποιότητα και λύσεις όταν η μπάλα «καίει». Ο λόγος για τον Σόλωνα Φύτρο, το ''πολυεργαλείο'' που κάθε προπονητής θα ήθελε στο ρόστερ του.

Για ακόμη μία χρονιά ο Σόλωνας Φύτρος θα είναι μέλος της ομάδας του χωριού από όπου κατάγεται, του ΑΟ Πύργου. Ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός έδωσε τα χέρια με την διοίκηση της ομάδας και πλέον ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος μπορεί να τον συμπεριλάβει στον σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Με χαρακτηριστικά του την οργάνωση του παιχνιδιού, αλλά και το σκοράρισμα, ο Φύτρος αναμφισβήτητα θα αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο για τον Πύργο, που φτιάχνεται για να πρωταγωνιστήσει.

SOLONAS FYTROS THYELLA

Η καριέρα του 

Το πρώτο δελτίο για τον Σόλωνα Φύτρο στην ΕΠΣ Κυκλάδων εκδόθηκε για λογαριασμό της ομάδας του Πύργου, όπου το ταλέντο του σύντομα κέντρισε το ενδιαφέρον του Πανθηραϊκού, στον οποίο μεταγράφηκε τη σεζόν 2012-2013, πραγματοποιώντας μία πάρα πολύ καλή χρονιά.

Επόμενος σταθμός του η Κ20 του Εργοτέλη της super league, στον οποίο έμεινε για τη σεζόν 2013-2014. Τη σεζόν 2015-2016 άνηκε και πάλι στο έμψυχο δυναμικό του Πανθηραϊκού, ενώ  την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στον ΑΟΤ Αλίμου. Ακολούθησε ο Εθνικός Πειραιώς και η Θύελλα Καμαρίου.

Η ανακοίνωση

Έτσι μετά τον Βαγγέλη Νομικό, ο Σόλωνας Φύτρος είναι ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που ανακοινώνεται η ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πύργου:

«ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Ο. ΠΥΡΓΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2021-2022 ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΣΟΛΩΝΑ ΦΥΤΡΟ..
ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ».

FYTROS VRAVEIO

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares