Σάββατο, 15 Μαΐου 2021 13:11

Είπαν το ''ναι'' και συνεχίζουν στον Πύργο Σελιστάι και Ματσιώτας

Οι επόμενες δύο ανακοινώσεις ανανέωσης του ΑΟ Πύργου αφορούν δύο μεσοεπιθετικούς ποδοσφαιριστές με ιδιαίτερα καλά τεχνικά χαρακτηριστικά.

Ο λόγος για τον πολύπειρο Γιάννη Σελιστάι και τον νεαρό Αλέξανδρο Ματσιώτα, που είπαν το ναι στην διοίκηση του ΑΟ Πύργου και πλέον βρίσκονται στα πλάνα του Αλέξη Κωνσταντόπουλου για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο 31χρονος Γιάννης Σελιστάι που μεταγράφηκε πέρυσι στον Πύργο έχει επίσης αγωνιστεί στον ΑΟ Καρτεράδου και στη Λάβα εμπορείου. Αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος και σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

SELISTAI DILOSEIS

Ο Αλέξανδρος Ματσιώτας που μεταγράφηκε πέρυσι στον Πύργο είναι 21 ετών και έχει αναδειχθεί μέσα από την ακαδημία της playland και τον Πανθηραϊκό. Έχει αγωνιστεί στη Μικτή ομάδα της ΕΠΣ Κυκλάδων, ενώ έχει και πέρασμα από το εξωτερικό αφού αγωνίστηκε στην Κ20 της Kriens, ομάδας Β΄εθνικής της Ελβετίας. Αγωνίζεται εξίσου καλά σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής. Την περσινή περίοδο στάθηκε άτυχος, καθώς υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό, αλλά από τότε έχει δουλέψει πολύ σκληρά και αναμένεται να έχει πολύ δυνατή παρουσία τη νέα αγωνιστική περίοδο.

matsiotas

Η ανακοίνωση:

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Ο.ΠΥΡΓΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2021-2022 ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΣΕΛΕΣΤΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΜΑΤΣΙΩΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.. ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ !!!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares