Τετάρτη, 26 Μαΐου 2021 20:48

Για τρίτη χρονιά ''Πυριανός'' ο Μανώλης Πολυκρέτης

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα αγωνιστεί με τη φανέλα του Πύργου ο Μανώλης Πολυκρέτης, ο οποίος μετά το ''οκ'' του Αλέξη Κωνσταντόπουλου τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας και θα συνεχίσει να αποτελεί μέλος της οικογένειας της ομάδας από τη Σαντορίνη.

Ο βιρτουόζος Ναξιώτης ποδοσφαιριστής, Μανώλης Πολυκρέτης αγωνίζεται κυρίως ως επιτελικός μέσος, αλλά μπορεί εξίσου καλά να καλύψει όλες τις θέσεις της επιθετικής γραμμής.

Ο Πολυκρέτης μεταγράφηκε στον ΑΟ Πύργου από τον Πανθηραϊκό το 2019. Έχει αναδειχθεί μέσα από την ακαδημία του ΠΑΣ Νάξου, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πανναξιακό, Αιγάλεω, Σπάρτη και Αγία Ελεούσα, κερδίζοντας πολλούς τίτλους και διακρίσεις.

Το ταλέντο του είναι γνωστό στον ποδοσφαιρικό κόσμο των Κυκλάδων και αναμφισβήτητα είναι από τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο, αποτελώντας ένα ''δυνατό'' όπλο στην διάθεση του Αλέξη Κωνσταντόπουλου.

Η ανακοίνωση:

«ΤΟ Δ.Σ. TOY A.O. ΠYPΓOY ANAKOINΩNEI ME MEΓAΛH XAPA THN ANANEΩΣH THΣ ΣYNEPΓAΣIAΣ ΓIA THN ΣEZON 2021-2022 ME TΟΝ ΠΟΛΥΚΡΕΤΗ ΜΑΝΩΛΗ… TOY EYXOMAΣTE NA EXΕΙ YΓEIA KAI ΠOΛΛEΣ EΠITYXIEΣ !!!»

POLIKRETIS FILOTI

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares