Σάββατο, 03 Ιουλίου 2021 02:26

Ανανέωσε τη συνεργασία με τον Λευτέρη Μπάιλα η Ελλάς Σύρου

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Λευτέρη Μπάιλα ανακοίνωσε η Ελλάς Σύρου.

Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Λευτέρη Μπάιλα. Ο 19χρονος μέσος θα συνεχίσει να φοράει και την επόμενη σεζόν τη φανέλα της Ελλάς Σύρου, δίνοντας ώθηση στην ομάδα μας για την επίτευξη των συλλογικών της στόχων».
Για το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου
Ο Πρόεδρος Νικόλαος Ζιάβρας

Οι πρώτες δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

Τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ομάδας έκανε μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ελλάς ο Λευτέρης Μπάιλας.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Συριανός ποδοσφαιριστής:

«Το πρώτο πράγμα που εύχομαι για την επόμενη σεζόν είναι η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να πάρει την άνοδο για την Γ Εθνική, κάτι που έχασε λόγω της κατάστασης την προηγούμενη σεζόν.

Πέρυσι δεν ήμουν τόσο τυχερός και δεν πρόλαβα να βοηθήσω την ομάδα σε κανένα της παιχνίδι λόγο οτι έλειπα στρατό. Φέτος όμως είμαι εδώ για την ομάδα και για τους ανθρώπους της και είμαι σίγουρος ότι φέτος θα πραγματοποιηθεί αυτό που τόσο πολύ θέλουμε όλοι!!

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας, από προπονητές μέχρι και διοίκηση που με εμπιστεύονται και την φετινή σεζόν!!»

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares