Πέμπτη, 08 Ιουλίου 2021 17:32

Επέστρεψε στον ΠΑΣ Νάξου ο Γιάννης Ζανελάρη

Για ακόμα μία χρονιά κάτοικος Νάξου θα παραμείνει ο Γιάννης Ζανελάρης, ο οποίος μετά το πέρασμα του από τον Πανναξιακό της Γ΄Εθνικής επιστρέφει στον ΠΑΣ Νάξου, όπου μεταγράφηκε πέρυσι, αλλά η πανδημία δεν του επέτρεψε να ολοκληρώσει τη χρονιά.

Ο χαρισματικός επιθετικός έχει αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση με τους ανθρώπους του συλλόγου και αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα ''βαριά χαρτιά'' του ΠΑΣ Νάξου τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Σκούνα, οι διοικούντες του ΠΑΣ Νάξου προχωρούν με γοργούς ρυθμούς στη συγκρότηση του ρόστερ, θέλοντας να έτσι να ολοκληρώσουν νωρίς τις κινήσεις τους.

Όπως αναφέρεται στην ακόλουθη ανακοίνωση, ο στόχος θα είναι μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, αναφέρει: 

Ο ΠΑΣ Νάξου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Ζανελάρη.

Ο Γιάννης ήρθε στην ομάδα μας το 2020, αλλά η διακοπή του πρωταθλήματος δεν επέτρεψε να ολοκληρωθεί η χρονιά. Στα λίγα παιχνίδια που αγωνίστηκε, ξεχώρισε για την τεχνική του κατάρτιση και το πάθος του.

Μετά από συζητήσεις, ο Γιάννης δόθηκε στον Πανναξιακό προκειμένου να συνδράμει και αυτός στην προσπάθεια της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Πλέον, ο Γιάννης Ζανελάρη επιστρέφει στην ομάδα μας και θα αποτελέσει έναν από τους σημαντικούς συντελεστές στην προσπάθεια που θα κάνουμε για μία καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα.

Κατά το παρελθόν ο Γιάννης Ζανελάρης έχει αγωνιστεί σε Πανναξιακό (Γ΄Εθνική), Θύελλα Καμαρίου (Γ΄Εθνική), Ελλάνιου Δαιδάλου, ΑΕ Κατσάμπα, Μινωική, ΠΟΑ, Ερμή Ζωνιανών (Γ΄Εθνική), Ζευγολατιό, ΠΑΟ Κρουσώνα και Γιούχτα.

Τον καλωσορίζουμε και πάλι πίσω στην οικογένεια του ΠΑΣ Νάξου και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν, μακριά από τραυματισμούς.

Η διοίκηση του ΠΑΣ Νάξου

ZANELARI KOUTELIERIS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares