Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021 14:48

Ολοκληρώθηκε η ''μεγάλη'' μεταγραφή του Τόλη Λαλά στην Ελλάς Σύρου

Πέρσι «έσκασε η βόμβα» της απόκτησης του Τόλη Λαλά από την Ελλάς Σύρου. Το «Lockdown» και η ματαίωση του πρωταθλήματος οδήγησαν τον ποδοσφαιριστή από τη Μυτιλήνη ξανά στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Φέτος και παρά το γεγονός πως ο ίδιος είχε αρκετές προτάσεις, προτίμησε την Ελλάς μετά τις αστραπιαίες κινήσεις του προέδρου Νίκου Ζιάβρα, που έπεισε τον ποδοσφαιριστή να έρθει στην Σύρο.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής από τη Μυτιλήνη αγωνίστηκε για 5 χρόνια στην Γ Εθνική με την φανέλα του Αιολικού (85 συμμετοχές-7 γκολ).

Πριν 2 χρόνια, πήρε την απόφαση να φύγει από το μέρος του για λογαριασμό του Α.Ο Παλαιοχώρας στην Κρήτη.. Την προπέρσινη σεζόν με 22 γκολ ήταν πρώτος σκόρερ στην Κρήτη, βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του στην άνοδο της Γ Εθνικής. Μάλιστα την φετινή σεζόν, ήταν από τους πρωταγωνιστές της νίκης κόντρα στον Πλατανιά, όπου και πέτυχε 2 γκολ στη νίκη της Παλαιοχώρας πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, ενώ μετέπειτα μετακόμισε στην Ερμιονίδα.

Ο Τόλης Λαλάς αγωνίζεται με χαρακτηριστική ευκολία στην θέση του δεξιού χαφ, αλλά και του χαφ-εξρέμ και το βιογραφικό του είναι τέτοιο που δεν χωρούν συστάσεις.

Αξίζει να τονιστεί πως στο τοπικό πρωτάθλημα της Μυτιλήνης, σε μια τριετία σημείωσε 2015-18) 102 γκολ!! με την φανέλα του Αιολικού.

Πηγή: syros-sports.gr (Μάκης Πρίντεζης)

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares