Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021 19:12

Επιβεβαίωση με Κιρτζιαλίδη στην Ελλάς Σύρου, μένει η ανακοίνωση

Ακόμα ένα ρεπορτάζ του sportcyclades.gr επιβεβαιώνεται πλήρως, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι πλέον απομένει μόνο η ανακοίνωση της απόκτησης του Κωνσταντίνο Κιρτζιαλίδη από την Ελλάς Σύρου.

Η αρχική συμφωνία έχει επέλθει πριν περίπου έναν μήνα, πράγμα που είχαμε αναφέρει στο ρεπορτάζ μας, με τις δύο πλευρές να καταλήγουν σε οριστική συμφωνία.

kirtzialidis33 660x330

Μάλιστα, η είδηση της απόκτησης του Κυρτζιαλίδη δημοσιεύθηκε σήμερα και στο syros-sports.gr από τον συνάδελφο Μάκη Πρίντεζη που αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ:

Έναν από τους καλύτερους εξτρέμ (αριστερός) της ηλικίας του φέρνει στη Σύρο η Ελλάς.

Ο πρόεδρος Νίκος Ζιάβρας απέσπασε το «ΝΑΙ» από έναν ποδοσφαιριστή που ήταν διακαής του πόθος… και ο Κωνσταντίνος Κιρτζιαλίδης ταξιδεύει για Σύρο και για λογαριασμό της Ελλάς.

Ο Κιρτζιαλίδης αγωνίστηκε για 8 χρόνια στα πρωταθλήματα υποδομών του Ολυμπιακού, ενώ την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου στην Γ Εθνική. Στα 21 του χρόνια έχει φορέσει επίσης τις φανέλες ομάδων όπως οι Αχαρναϊκός, Κερατσίνι, Ασπρόπυργος και Α. Ε Ηρακλείου.

Ο Κωσνταντίνος Κιρτζιαλίδης θα είναι ο παίκτης που θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Περιάλη που φέτος δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Σύρου.

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares