Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021 16:19

Το αντίο του Μπούνα στον Παναιγιάλειο και το καλωσόρισμα του Άκη Πύργου

Το επίσημο αντίο στην ομάδα της καρδιάς του τον Παναιγιάλειο πριν πάρει το πλοίο για τη Σύρο και την Ελλάς έστειλε μέσω ανάρτησης του στην επίσημη σελίδα στο facebook ο Βασίλης Μπούνας.

Σήμερα, ο διοικητικός παράγοντας της Ελλάς Σύρου, κ. Άκης Πύργος με ανάρτηση του στο facebook καλωσόρισε τον έμπειρο επιθετικό.

Δείτε τι έγραψε:

Το μήνυμα του Βασίλη Μπούνα:

Πριν από δυο χρόνια αποφάσισα να επιστρέψω στην ομάδα που αγαπώ όσο καμία άλλη ίσως στην πιο δύσκολη περίοδο που διένυε τα τελευταία χρόνια με τον υποβιβασμό της στο τοπικό πρωτάθλημα.

Mια απόφαση λεπτού θεώρησα υποχρέωση μου να συμμετέχω στην αναγέννηση και την επαναφορά της ομάδας αρχικά στην γ εθνική και ύστερα όσο ψηλότερα μπορούσε.

Aπολογισμός των δυο χρόνων ότι καλύτερο παρόλο την κατάσταση με τον ιό Covid-19 παρόλο της διακοπές και την ταλαιπωρία ενδιάμεσα με την καραντίνα και στις δυο σεζόν η ομάδα ήταν στην Πέμπτη κατηγορία και τώρα είναι στην τρίτη κατηγορία και τα εθνικά πρωταθλήματα, αυτη η προσπάθεια χτίστηκε από ανθρώπους με μεράκι και αγάπη προς την ομάδα της πόλης.

Ξανασυναντήθηκα με φίλους, συμπαίκτες, διοίκηση όλοι γνωστοί καλή συνταγή για να πετύχεις και τα καταφέραμε. Πραγματικά νιώθω ευλογημένος που το όνομα μου έχει μπει μέσα στην ιστορία αυτής της ομάδας, του Παναιγιαλειου.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους τις διοίκησης που μου ζήτησαν να είμαι παρών και να γυρίσω στην ομάδα έναν προς έναν, όλους τους συμπαικτες μου που με την τεράστια βοήθεια τους αυτά τα δυο χρονια η ομάδα τα κατάφερε τον καθενα ξεχωριστά πραγματικά μέσα από την καρδιά μου, τους προπονητες που συνεργάστηκα άψογα ειλικρινά χωρις κανένα θέμα και τον απίστευτο κόσμο αν και δεν τον χαρήκαμε λόγω της κατάστασης όπως θα έπρεπε αλλά ήταν δίπλα μας από την πρώτη στιγμή.

Με την βοήθεια τους και εκτός γηπέδου χωρίς να σταματήσουν λεπτό να τραγουδούν και τους ανθρώπους τους αφανείς εργάτες που ειναι δίπλα μας κάθε λεπτό και στιγμή όπως και όσους σήκωσαν το οικονομικό αυτό βάρος από το υστέρημα τους, γεματος στιγμές χαραγμένες στην καρδιά μου περηφάνια και μια καρδιά ασπρόμαυρη.

Δυστυχώς για πολλοστή φορά αποχωρώ από την ομάδα με στόχο μου πλέον παρά τα 36 μου χρόνια να με έχει ο θεος καλά να επιστρέψω και να σταματήσω το ποδόσφαιρο σε αυτό το γήπεδο και σε αυτήν την ομάδα με αυτή την φανέλα, σας αγαπώ όλους ειλικρινά πάντα ακόμα και τώρα που φεύγω ενεργούσα μόνο και μόνο για το καλό της ομάδας…

εις το επανιδείν λοιπόν…

Ένα ξεχωριστώ ευχαριστώ στον αναστασιος Βασιλειου που μου έδωσε την δυνατότητα να δουλέψω στην ακαδημία της ομάδας και να ευχαριστηθώ και εγώ το ποδόσφαιρο μαζί με τα παιδιά…

Anna Bouna για εσενα ένα ευχαριστώ δεν αρκεί πραγματικά ότι και να πω είναι λίγο…

 

 

 

 

 

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares