Παρασκευή, 06 Αυγούστου 2021 12:53

«Ηγετική» κίνηση με Μάρκο Φύτρο ο ΑΟ Πύργου

Για όσους νόμιζαν ότι δεν θα ξαναδούμε τις μαγικές ενέργειες, τις αστέρευτες εμπνεύσεις και πολύ περισσότερο την τεράστια ποδοσφαιρική προσωπικότητα του Μάρκου Φύτρου στα γήπεδα των Κυκλάδων, μάλλον βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα...

Μετά από μία μικρή παύση η οποία ήταν δική του επιλογή, ο βιρτουόζος Μάρκος Φύτρος αποδέχτηκε την πρόταση του ΑΟ Πύργου και είναι έτοιμος να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους και να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του σε ακόμα μία ομάδα του τόπου του.

Ο ''Captain'' φέρνει μαζί του στον Πύργο μία τεράστια εμπειρία, καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ομάδες που πάντα στόχευαν ψηλά. Άγιαξ Ταύρου, Αγία Παρασκευή, Θήβα, Πανθηραϊκός και φυσικά η ομάδα του χωριού του η Θύελλα Καμαρίου ήταν οι ομάδες, όπου πέρασε, αφήνοντας το δικό του ξεχωριστό στίγμα.

91a8f1a7975262d6277c7909885eb05e XL

Με την προσθήκη του Μάρκου Φύτρου, ο Πύργος πλέον θα έχει στη σύνθεση του μία ηγετική μορφή που εκτός της ποιοτικής ώθησης που θα δώσει στο αγωνιστικό σκέλος, αναμένεται να ανεβάσει στα ύψη και την συσπείρωση στον ανδρικό τμήμα αποτελώντας ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Αλέξη Κωνσταντόπουλου που τον ήθελε διακαώς στο ρόστερ της ομάδας και ανέλαβε προσωπικά όλες τις διαπραγματεύσεις αποσπώντας τελικά το ''ΝΑΙ'' του Μάρκου.

Όσο αφορά την έναρξη, ο ΑΟ Πύργου αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση στις 17 Αυγούστου, ενώ όπως τονίζουν οι άνθρωποι του συλλόγου πρώτος στόχος θα είναι η ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο, χωρίς να υπάρχει καμία πίεση για πρωταθλητισμό, καθώς ήδη υπάρχει το φαβορί για το πρωτάθλημα που είναι η Ελλάς Σύρου.

808dc4512d05a8a178043c512daef4c4 XL

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares