Δευτέρα, 09 Αυγούστου 2021 12:15

Κλείνει Βαβμακούρη ή Γιουσέφ στον άσσο και ξεκινάει στις 23/8 η Ελλάς Σύρου

Είναι αναμφίβολα η «πρωταθλήτρια των μεταγραφών» στις Κυκλάδες μέχρι σήμερα, καθώς η Ελλάς Σύρου υψώνει ξανά… ψηλά τον πήχη ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Οι μεταγραφικές βόμβες με τους Βασίλη Μπούνα, Παναγιώτη Ραμπαβίλα, Τόλη Λαλά, Γιώργου Σαββίδη, Γιώργου Μπακατσέλου, Κυριάκου Κολλιάκου και Άγγελου Αργυρού… έχουν δημιουργήσει ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις της ομάδας.

Πλέον η θέση «1» είναι αυτή που καίει… το προπονητικό επιτελείο, με τους Νίκο Βουτσίνο και Μιχάλη Βασάλο να ψάχνουν τον παρτενέρ του Κώστα Συριανού στην θέση του τερματοφύλακα.

Δημήτρης Βαμβακούρης και Γιουσέφ Ελθίνι (ήταν πέρσι στην ομάδα) είναι οι δυο αθλητές που φαίνεται να έχουν κατασταλάξει οι δυο προπονητές (ένας εκ των δυο) με τις οριστικές αποφάσεις να αναμένεται να παρθούν τις επόμενες ημέρες.

23 Αυγούστου η έναρξη της προετοιμασίας

Για Δευτέρα 23 Αυγούστου έχει δρομολογηθεί η έναρξη της προετοιμασίας από τους διοικούντες της ομάδας. Ωστόσο αυτό αναμένεται να αποφασιστεί οριστικά τις επόμενες ημέρες, όπως και η ημερομηνία παρουσίασης των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων.

Πηγή: syros-press.gr (Μάκης Πρίντεζης)

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares