Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2021 11:46

Ζούλης και Κουφόπουλος οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΣ Νάξου

Τις δύο πρώτες μεταγραφικές κινήσεις της σεζόν ανακοίνωσε πριν λίγο ο ΠΑΣ Νάξου, που ενέταξε στο δυναμικό του τους Χρήστο Κουφόπουλο και Γιαννούλη Ζούλη.

Οι δύο πρώην ποδοσφαιριστές του ΑΜΣ Φιλωτίου υπέγραψαν τα νέα τους δελτία και τέθηκαν στη διάθεση του Δημήτρη Σκούνα ενόψει της προετοιμασίας που θα ξεκινήσει σύντομα.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΣ Νάξου καλωσορίζει στην οικογένεια του συλλόγου μας τον Γιαννούλη Ζούλη και τον Χρήστο Κουφόπουλο, δύο σπουδαίους Ναξιώτες ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για αθλητές με αγωνιστική αξία και ήθος που ταιριάζουν απόλυτα με την φιλοσοφία της ομάδας μας.

Ο Γιαννούλης Ζούλης αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και τα τελευταία 8 χρόνια αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΑΜΣ Φιλωτίου. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε: Αναγέννηση Νάξου, όπου ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο και Καστέλλα.

εικόνα Viber 2021 08 18 11 37 14 211
Στις πρώτες του δηλώσεις ο Ζούλης τόνισε: «Ευχαριστώ τον ΑΜΣ Φιλωτίου για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Ο ΠΑΣ Νάξου κάνει μία νέα προσπάθεια, είναι ένα οργανωμένο σωματείο και είμαι χαρούμενος που θα βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου για να επιτευχθούν οι στόχοι μας».

Ο Χρήστος Κουφόπουλος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Τελευταία ομάδα που αγωνίστηκε ήταν ο ΑΜΣ Φιλωτίου, ενώ κατά το παρελθόν έχει φορέσει επίσης τη φανέλα του Πανναξιακού, που ήταν και η πρώτη ομάδα που αγωνίστηκε σε επίσημο αγώνα, καθώς σε μικρή ηλικία γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στην ακαδημία μας.

εικόνα Viber 2021 08 18 11 37 17 674
Μετά την υπογραφή του στη νέα του ομάδα, ο Χρήστος Κουφόπουλος, είπε: «Έρχομαι σε μία ομάδα που έχει πολύ καλό κλίμα και οργάνωση. Χρώσταγα στον κ. Πέτρο Μαράκη να αγωνιστώ κάποτε σε αυτή την ομάδα. Ο κ. Πέτρος είναι ο δάσκαλος μου και χάρη σε αυτόν αγάπησα το άθλημα και έπαιξα ποδόσφαιρο. Του χρωστάω πολλά. Εύχομαι η ποδοσφαιρική χρονιά να πάει κατ ευχή για όλους μας και ο ΠΑΣ Νάξου να πετύχει τους στόχους του».

Τους αθλητές υποδέχθηκε ο τεχνικός διευθυντής της ανδρικής μας ομάδας κ. Φάνης Κουτελιέρης με τον διοικητικό παράγοντα κ. Μιχάλη Καπρή.

Ευχαριστούμε την διοίκηση του ΑΜΣ Φιλωτίου για την παραχώρηση των ποδοσφαιριστών και ευχόμαστε η καλή συνεργασία μεταξύ των σωματείων μας να συνεχιστεί.

Ευχόμαστε στους Χρήστο Κουφόπουλου και Γιαννούλη Ζούλη, καλή αγωνιστική χρονιά με πολλές επιτυχίες και μακριά από τραυματισμούς.

Το ΔΣ του ΠΑΣ Νάξου

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares