Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021 19:21

Αποχώρησε από την ΑΕ Πάρου ο Λεωνίδας Σμυρνής (οι λόγοι της παραίτησης)

«Στεναχωριέμαι που αποχωρώ» ήταν τα λόγια του Λεωνίδα Σμυρνή όταν μας ενημέρωσε για την απόφαση του να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ΑΕ Πάρου.

Ο έμπειρος κόουτς παρά το γεγονός ότι το Σάββατο κέρδισε με την ομάδα του την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων αποφάσισε να βάλει τέλος στη συνεργασία του με την ομάδα.

Όπως τονίζει ο ίδιος πίστεψε πολύ στο εγχείρημα της συνένωσης, αλλά δυστυχώς υπήρξαν πολλά εμπόδια για να ολοκληρωθεί, φέρνοντας ως παράδειγμα την έλλειψη συνεργασίας ώστε να έρθουν παιδιά από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα.

Πάντως, ο Λεωνίδας Σμυρνής έχει μόνο καλά λόγια να πει για τους ανθρώπους που συνεργάστηκε και την φερεγγυότητα του προέδρου Βαζαίου Πετρόπουλο, καθώς όπως τόνισε χαρακτηριστικά θα ήθελε πολύ να ηγηθεί ξανά σε μία προσπάθεια που θα είναι όλοι μονιασμένοι και θα έχουν κοινό στόχο την ανάπτυξη του Παριανού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο sportcyclades.gr: 

«Αποχωρώ από την ομάδα της ΑΕ Πάρου, καθώς μία κοινή προσπάθεια που ξεκίνησε πολύ ωραίο τρόπο την περασμένη σεζόν βλέπω ότι αυτό φέτος δεν υπάρχει συνέχεια. Δε νομίζω ότι είναι μόνο η τουριστική σεζόν και οι εργασίες που απασχολούν τους ποδοσφαιριστές... υπάρχουν και άλλα πράγματα. Δυστυχώς οι άνθρωποι που ηγήθηκαν σε αυτό το εγχείρημα δεν κατάφερνα να το ολοκληρώσουν. Είναι αδιανόητο να γίνεται μια τέτοια προσπάθεια με την ένωση τεσσάρων ομάδων και ο προπονητής να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει αθλητές από τις ακαδημίες του νησιού και των ενωμένων σωματείων. Θα πρέπει όλα να ξεκινούν από εκεί ώστε και ο προπονητής να έχει τα κατάλληλα εργαλεία για να δουλέψει». 

Ο κ. Σμυρνής ευχαρίστησε και ευχήθηκε, λέγοντας

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για τη τιμή που μου έκανε να υπηρετήσω αυτή την ομάδα. Ειδικά, τους κ.κ. Τριπολιτσιώτη, Μπόνη και Παντελαίο που ήταν πάντα δίπλα μου. Φυσικά τον συνεργάτη μου και γυμναστή κ. Βασίλη Ανδριέλο, έναν εξαιρετικό γυμναστή και άνθρωπο. Πάνω από όλα όμως ευχαριστώ τους παίκτες μου που μου χάρισαν από τα καλύτερα αποδυτήρια που είχα ποτέ στην καριέρα μου. Πραγματικά μου ήταν πολύ δύσκολο να πάρω αυτή την απόφαση γι αυτά τα παιδιά περισσότερο γιατί έχω δεθεί μαζί τους Ευελπιστώ και πιστεύω όταν η ομάδα είναι έτοιμη για αυτό που θέλει και ονειρεύεται όλο το νησί, μακάρι να είμαι και πάλι προπονητής σε αυτό το εγχείρημα».

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares