Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 20:46

Επισημοποιήθηκε η συνεργασία της ΑΕ Πάρου με τον Γιώργο Μοστράτο

Ολοκληρώθηκε το μεγάλο deal της ΑΕ Πάρου με τον Γιώργο Μοστράτο, με τον ικανότατο προπονητή να αναλαμβάνει πλέον και επίσημα την τεχνική ηγεσία του ενιαίου ποδοσφαιρικού εγχειρήματος της Πάρου.

Με την έμπρακτη στήριξη του Μαρπησσαϊκού, που αποδέσμευσε τον προπονητή, ο δρόμος άνοιξε και ο Γιώργος Μοστράτος αποτελεί πλέον και επίσημα τον τεχνικό της ΑΕ Πάρου, επιβεβαιώνοντας έτσι και το ρεπορτάζ μας που ήθελε τις δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει.

Μάλιστα, απόψε ο Γιώργος Μοστράτος πραγματοποίησε την πρώτη γνωριμία - προπόνηση με τους ποδοσφαιριστές της νέας του ομάδας.

Η ανακοίνωση:

«Η ΑΕ Παρου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον παριανό προπονητή Μοστράτο Γεώργιο ο οποίος ήδη σήμερα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση και γνωριμία με τους αθλητές μας.

Καθοριστικής σημασίας για αυτή την συνεργασία υπήρξε η απόφαση του ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκού να αποδεσμευέσει τον προπονητή μέχρι πρότινος των ακαδημιών της, έπειτα από σχετικό μας αίτημα, αποδεικνύοντας εμπράκτως την στήριξή της στο εγχείρημα της μιας ομάδας στο νησί».

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares