Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 19:25

Στον ΠΑΣ Νάξου ο Γιάννης Λογοθέτης

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Νάξου είναι και επίσημα ο πολύπειρος Γιάννης Λογοθέτης, που παρουσιάστηκε επίσημα από τον σύλλογο της Νάξου.

Ο Λογοθέτης αγωνίζεται στα άκρα της άμυνας και αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα στην προσπάθεια που θα κάνει τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση:

Ο ΠΑΣ Νάξου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Λογοθέτη, που ήρθε στον σύλλογο μας ως μεταγραφή από τον ΑΜΣ Φιλωτίου.

Ο Γιάννης Λογοθέτης αγωνίζεται ως ακραίος αμυντικός. Είμαστε σίγουροι ότι η εμπειρία του σε συνδυασμό με την ποδοσφαιρική του ποιότητα αναμένεται να συμβάλουν σημαντικά στην φετινή παρουσία της ανδρικής μας ομάδας.

Παράλληλα με την προσφορά του ως ποδοσφαιριστής, ο Λογοθέτης θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και στο κομμάτι της προπόνησης, καθώς ο ίδιος είναι διπλωματούχος προπονητής κατέχοντας πτυχίο ΤΕΦΑΑ.

Κατά το παρελθόν, ο Γιάννης Λογοθέτης έχει αγωνιστεί σε: Ταταύλα, Κοψαχείλα, Χαραυγιακό, Δάφνη Π. Φαλήρου, Πανναξιακό και ΑΜΣ Φιλωτίου.

Ευχαριστούμε τον ΑΜΣ Φιλωτίου για την συγκατάθεση του και την άψογη συνεργασία που έχουμε και ευχόμαστε στον Γιάννη Λογοθέτη καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.

Γιάννη καλώς ήρθες στον ΠΑΣ Νάξου!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares