Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 23:38

Με «φύλακα - άγγελο» τον Μιχάλη Ανυφαντάκη ο ΠΑΣ Νάξου

Σε μία μεταγραφή ουσίας προχώρησε ο ΠΑΣ Νάξου που ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον πολύπειρο γκολκίπερ Μιχάλη Ανυφαντάκη.

Ο Ανυφαντάκης, μέχρι πρότινος άνηκε στον ΑΜΣ Φιλωτίου και μετά από συζητήσεις αποφάσισε να πει το ναι στην πρόταση των ανθρώπων του ΠΑΣ Νάξου και να συνεισφέρει στην επίτευξη των στόχων του ΠΑΣ Νάξου.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Νάξου:

Ο ΠΑΣ Νάξου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Μιχάλη Ανυφαντάκη.

Ο Μιχάλης Ανυφαντάκης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις αφού επί σειρά ετών έχει δείξει την αξία του κάτω από τα γκολ ποστ των ομάδων που αγωνίστηκε σημειώνοντας αξιοσημείωτα ρεκόρ. 

Παράλληλα με τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας ως τερματοφύλακας, ο Μιχάλης Ανυφαντάκης θα συνεισφέρει και στις προπονήσεις, αφού ο ίδιος είναι κάτοχος UEFA B', έχοντας μάλιστα προϋπηρεσία στις ακαδημίες του Παμμηλιακού και του ΑΜΣ Φιλωτίου.

Κατά το παρελθόν, ο Μιχάλης Ανυφαντάκης έχει αγωνιστεί σε: Ολυμπιάδα Κερατσινίου (Α΄ Πειραιά),  Άνω Νεάπολη (98-08). Αναγέννηση Τραχωνίου (Κύπρος 08-09), Λάβα Εμπορείου, Πανναξιακό και φυσικά στον ΑΜΣ Φιλωτίου, από όπου και ήρθε στον σύλλογο μας.

Ευχαριστούμε την διοίκηση του ΑΜΣ Φιλωτίου για την συναίνεση του ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Καλωσορίζουμε τον Μιχάλη στην οικογένεια του ΠΑΣ Νάξου και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και να γίνει ο «φύλακας - άγγελος» της ομάδας μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares