Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 21:28

Μοιρασιά για Πύργο και Πανναξιακό στο ντέρμπι του 3ου ομίλου

Μοιράστηκαν γκολ και εντυπώσεις ο ΑΟ Πύργου και ο Πανναξιακός στο ντέρμπι του 3ου ομίλου, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 1-1.

Ο Πανναξιακός μπήκε πιο δυνατά στο ματς, έχοντας τον έλεγχο του αγώνα και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 7ο λεπτό, όταν μετά από συνδυασμό των Βαθρακοκοίλη και Κούτρου, ο Σέμε βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και τελείωσε τη φάση με εύστοχο δυνατό σουτ.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με δύο τραυματισμούς και αναγκαστικές αλλαγές, καθώς για τον Πανναξιακό βγήκε εκτός παιχνιδιού στο 33' ο Ικνατ που έδωσε τη θέση του στον Δεμερτζή και για τον Πύργο, αποχώρησε ανήμπορος να συνεχίσει στο 44' ο Γκίκας δίνοντας τη θέση του στον Μαντούση.

PANNAXIAKOS ME PIRGO

Στο πρώτο εικοσάλεπτο της επανάληψης ο Πύργος απείλησε στο 66΄ και 69' με Νομικό και Μαναριώτη, χωρίς να καταφέρει να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης.

Στη συνέχεια τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για τους γηπεδούχους που έμειναν με 10 παίκτες στο 73' λόγω αποβολής του Λούκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα σε αντικανονικό μαρκάρισμα στον Καλαβρό.

Ο Πανναξιακός είχε δύο χαμένες ευκαιρίες με τους Βαθρακοκοίλη και Πιτταρά αμέσως μετά την αποβολή, για να κάνει το 2-0, που πέρασαν ανεκμετάλλευτες. 

Όμως οι ποδοσφαιριστές του Αλέξη Κωνσταντόπουλου δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και στο 78' μετά από κάθετη πάσα του Σόλωνα Φύτρου ο Μανώλης Νομικός πλάσαρε εύστοχα στη γωνία του Λουλάι.

 PIRGOS ME PANNAXIAKOS

Διαιτητής ήταν ο κ. Ανδρικόπουλος με βοηθούς τον κ. Αρμακόλα και την κα. Ρούσσου

ΑΟ Πύργου (Κωνταντόπουλος): Τσουκαλάς, Παπαθανασίου, Γκίκας (44΄Δρόσος), Νομικός Β., Φύτρος Μ., Νομικός Μ., Δαβιλάς (23΄λ. τρ. Μαντούσης), Μαναριώτης, Φύτρος Σ., Σελιστάι, Λούκα.

Πανναξιακός (Μαυρομάτης): Λουλάι, Καράι, Μανδηλαράς, Κωστόπουλος, Πιτταράς, Σέμε, Κούτρος, Βαθρακοκοίλης (83' Ντάσιος), Φουφούνης, Ικνάτ (33' λ.τρ. Δεμερτζής), Καλαβρός

Το βίντεο του αγώνα

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares