Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 23:42

Πρώτη νίκη για τους ''πιτσιρικάδες'' του Πανθηραϊκού

Την πρώτη του φετινή νίκη πέτυχε ο Πανθηραϊκός που επικράτησε 3-2 του ΑΣ Ίου στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου που ολοκληρώθηκε πριν λίγο στο γήπεδο των Φηρών.

Η νεανική ομάδα του Πανθηραϊκού που αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες λόγω του παράλληλου αγώνα της Κ16 στη Νάξο με τον ΠΑΣ Νάξου, είχε την υπεροχή στο παιχνίδι, με τον ΑΣ Ίου από την άλλη πλευρά να παρουσιάζει ένα μαχητικό σύνολο, διεκδικώντας μέχρι το τέλος έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας. 

Το 1-0 έγινε στο 13' με σουτ μέσα από την περιοχή του Παπαδόπουλου.

Στο 15' ο Λαμάι πάσαρε στον Βεζύρη και ο τελευταίος με εύστοχο πλασέ έκανε το 2-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 με το καλημέρα και συγκεκριμένα στο 46΄έπειτα από ωραία ατομική προσπάθεια του Μωραΐτη και εύστοχο πλασέ.

Η απάντηση του Πανθηραϊκού ήρθε στο 53, όπου ο Αϊντινάι με όμορφο πλασέ έκανε το 3-1.

Ο ΑΣ Ίου προσπάθησε να μπει στο παιχνίδι, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 78΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μωραΐτη που κέρδισε ο Δράκος.

Στο 86' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μονογυιός Ν.

Διαιτητής ήταν ο κ. Αρμακόλας με βοηθούς τους Νάκκα και Μαλολλάρι

Πανθηραϊκός (Κρεμμύδας): Ξαγοράρης Π., Δαρζέντας, Κορτσάκι, Μαλούσι, Παπαδόπουλος, Φέγγης, Λαμάι, Βεζύρης, Αΐντινάι, Ξαγοράρης Γ., Γαλανός.

Αναπληρωματικοί: Κρεμμύδας, Μπάχνα, Ξαγοράρης Μ., Σιγάλας, Δαμίγος

ΑΣ Ίου (Μπαλαγιάννης); Πλάσα, Νομικός, Βαγιάκης, Δράκος, Καρράς, Μονουιός Ν.,Μπάτσαλης (34' Σώχος), Στρατής (34΄Κώνστας), Μωραΐτης, Λουκάς, Πισκάσι, (69΄λ. τρ. Γκικάκης). 

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares