Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2021 20:57

Πρώτη νίκη αφιερωμένη στον Στέλιο Γκίκα από τον Πύργο

Αν και είχε απέναντι του μία καλοδουλεμένη, νεανική και φιλόδοξη ομάδα ο ΑΟ Πύργου δεν δυσκολεύτηκε να πάρει το πρώτο τρίποντο της φετινής αγωνιστικής περιόδου επικρατώντας με 3-0 του Πανθηραϊκού, μία νίκη που αφιερώθηκε στον μεγάλο άτυχο Στέλιο Γκίκα, ο οποίος μετα΄τον τραυματισμό του στο πρώτο παιχνίδι χάνει όλη τη χρονιά.

Οι ποδοσφαιριτές του Αλέξη Κωνσταντόπουλου είχαν τον έλεγχο από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Μανώλης Νομικός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 30' όταν έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στη μεγάλη περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0.

Στην επανάληψη ο Πύργος κυριάρχησε και κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του με τον Κελίδη στο 55' να δέχεται την ασίστ από τον Νομικό και σε κενή εστία να κάνει το 2-0.

Το 3-0 ήρθε μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Πανθηραϊκού, όπου ο Νομικός πέτυχε το δοκάρι, στη συνέχεια ο Κελίδης νικήθηκε από τον Ξαγοράρη και τελικά ο Σόλωνας Φύτρος με σουτ έκανε το 3-0.

Διαιτητής: Νάκκας | Βοηθοί: Ελευθεριάδης - Ρούσσου

ΑΟ Πύργου (Κωνσταντόπουλος): Καραμολέγκος, Πάγια (39' λ. τρ. Κλουβάτος), Δρόσος, Νομικος Β., Φύτρος Μ., Μαντούσης, Νομικός Μ., Σελιστάι (70' Λύτρας), Κελίδης, Φύτρος Σ., Μαναριώτης.

Πανθηραϊκός (Κρεμμύδας): Ξαγοράρης Π., Δαμίγος, Κοτσάκι (79'Σέχου), Μοσχάτος, Παπαδόπουλος (46' Λιγνός), Φέγγης,  Λαμάι (70' Ζαρογιαννόπουλος), Βεζύρης, Παπαβασιλείου (46' Αϊντινάι), Ξαγοράρης Γ. (19' λ. τρ. Διονυσόπουλος), Γαλανός.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares