Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2021 01:57

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Καρτεράδος που δεν ξέχασε τον Δημήτρη Ρόλλα [pics-vid]

Με νίκη 4-1 σε βάρος του ΑΣ Ίου συνέχισε την πορεία του ο Καρτεράδος, που παραμένει χωρίς ήττα μετά από 3 αγώνες, έχοντας οδηγώντας την κούρσα στον βαθμολογικό πίνακα του 3ου ομίλου με 7 βαθμούς, έχοντας ένα παιχνίδι παραπάνω από τους Πύργο και Πανναξιακό που ακολουθούν.

Ο Καρτεράδος εμφανίστηκε εμφανέστατα βελτιωμένος σε όλες τις γραμμές του, όπου η προσθήκη ποδοσφαιριστών όπως οι Ντεκίδης και Χάλαρης, έχουν προσδώσει ποιότητα που αντικατοπτρίζεται μέσα στο γήπεδο.

PANIGYRISMOS ME IO 1

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος η ομάδα του Νίκου Τσάμογλου κυριάρχησε από την αρχή της αναμέτρησης, χάνοντας κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, με τους Ντεκίδη, Γιουρέλη και τον Τομόρι που είχε δοκάρι μετά από σουτ στο 34'.

Το γκολ του Φίλων στο 46' με πανέμορφο σουτ μέσα από την περιοχή «έλυσε» τα πόδια των γηπεδούχων στην επανάληψη, με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν το παιχνίδι με 10 παίκτες από το 53', καθώς Γιουρέλης και Καρράς διαπληκτίστηκαν και αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα του κ. Ελευθεριάδη.

Αν και το παιχνίδι έδειχνε ότι άνηκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχος τυπικά κρίθηκε στο τρίλεπτο 56' - 59', όπου Κουλόλι με κεφαλιά και Ντεκίδης με πλασέ λόμπα, πέτυχαν δύο όμορφα γκολ και ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο 70' ο Χάλαρης με απευθείας εκτέλεση φάουλ ακολούθησε τον Ντεκιδη, πετυχαίνοντας και εκείνος το πρώτο του τέρμα με τη νέα του ομάδα.

Οι ομάδα της Ίου που είχε μία αξιοπρεπή παρουσία πέτυχε το γκολ της τιμής στο 86' με τον Οκετσόκου.

Τιμήθηκε η μνήμη του Δημήτρη Ρόλλα

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα, ο Γιώργος Νομικός, που επέτρεψε στον Καρτεράδο από τον ΑΣ Ίου, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του εκλιπόντα προέδρου Δημήτρη Ρόλλα, παρέδωσε μία τιμητική πλακέτα και μία φανέλα υπογεγραμμένη από όλους τους ποδοσφαιριστές στην πρόεδρο του ΑΣ Ίου, κα. Αργυρώ Σαντορινάκη και τον αρχηγό αποστολής Νίκο Σταυράκη.

TIMITIKI PLAKETA ROLLA

Διαιτητής: Ελευθεριάδης | Βοηθοί: Ρούσσου - Μαλολλάρι

ELEYTHERIADIS MALLOLARI ROUSSOU

ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ (Τσάμογλου): Κάστης, Φέκας, Κουλόλι Γκ. (78΄Χριστόπουλος), Νομικός Γ., Κουλόλι Α., Χόντος, Ντεκίδης (63΄Μέμα), Γιουρέλης, Τομόρι (72΄Κουρπέτης), Φίλων (78΄Νομικός Γιωρ.), Χάλαρης

Αναπληρωματικοί: Παντελής, Δανέζης, Καραμολέγκος

KARTERADOS ME IO

ΑΣ ΙΟΥ (Μπαλαγιάννης): Βολικάκης, Νομικός, Βαγιάκης, Καρράς Φ., Καρράς Κ., Στρατής, Μπάτσαλης (42'λ. τρ. Οκετσόκου), Δράκος, Κώνστας (60' Γκικάκης), Μωραΐτης (60' Σώχος), Λούκας (71΄Πλάσα).

Αναπληρωματικοί: Μονογυιός.

IOS STH SANTORINI

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares