Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2021 20:47

Πειστική εμφάνιση και πρώτη νίκη του ΠΑΣ Νάξου στη Σαντορίνη

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση ο ΠΑΣ Νάξου πέρασε νικηφόρα με 0-5 από την έδρα του Πανθηραϊκού, πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη της φετινής χρονιάς.

Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Σκούνα μπήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο, «καθαρίζοντας» την υπόθεση νίκη από το πρώτο μέρος όπου προηγήθηκαν με 0-4.

Όπως ο ΠΑΣ Νάξου, έτσι και η νεανική ομάδα του Πανθηραϊκού είχε αρκετές απουσίες που σαφώς την επηρέασαν, με τους ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Κρεμμύδα πάντως να αποκομίζων ακόμα περισσότερες εμπειρίες που είναι και το κέρδος της φετινής σεζόν.

Στο 12ο λεπτό Λέκκας εκτέλεσε κόρνερ και ο Ζαφείρης με εύστοχη κεφαλιά άνοιξε το σκορ του αγώνα.

Στο 22' ο Βασαλάκης βρέθηκε σε καλή θέση έξω από τη μεγάλη περιοχή και με όμορφο σουτ έκανε το 0-2.

Ο Ζαφείρης που ήταν ο κορυφαίος του αγώνα, στο 38' μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Γιαννής, βρήκε τη μπάλα όσο έπρεπε με το κεφάλι και την έστειλε στα δίχτυα του Σιγάλα για το 0-3.

Ο Λέκκας, ο οποίος επίσης ξεχώρισε με την απόδοση του στο 43΄, μετά από πολύ όμορφη ατομική προσπάθεια ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-4.

Στο 80' ο Λέκκας έκλεψε τη μπάλα στο χώρο της μεσαίας γραμμής, δίνοντας έτοιμο γκολ στον Μουστάκη που σκόραρε με σουτ από το ύψος του πέναλτι, διαμορφώνοντας το τελικό 0-5.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι στο 86' ο ΠΑΣ Νάξου και στο 87' ο Πανθηραϊκός.

Διαιτητής: Μαλολλάρι | Βοηθοί: Ρούσσου - Νάκας

ΠΑΣ Νάξου (Σκούνας): Ανυφαντάκης (71' Κουφόπουλος), Μαθιάσος, Γιαννής, Τόνι (71' λ.τρ. Χωριανόπουλος), Βασαλάκης, Ζαφείρης, Ζούλης (33' λ. τρ. Μουστάκης), Λέκκας, Λίκα (60' Λογοθέτης), Ορφανός, Παντελαίος (60' Πιτταράς).

Πανθηραϊκός (Κρεμμύδας): Σιγάλας, Καρράς, Λαμάι (71' Ζαμπέλης), Μαλούσι, Σέχου, Φέγγης, Λιγνός (60' Βενιέρης), Δαμίγος (60' Ζαρογιαννόπουλος), Διονυσόπουλος (60΄Κοκάι), Ξαγοράρης (60' Παπαβασιλείου), Γαλανός

ΑΝΑΠ: Φρεγικιαϊ, Φύτρος, Κράσι, Παπαδόπουλος

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares