Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2021 16:09

Λύτρωση στο 90' για τον Καρτεράδο, «φωνάζει» ο Πύργος

Ο Καρτεράδος επικράτησε 1-0 του ΑΟ Πύργου για την 5η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Α' Κατηγορίας με ένα γκολ του Φίλων στο 90', το οποίο αμφισβητήθηκε έντονα από τους ανθρώπους του Πύργου, καθώς θεωρούν ότι ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων ήταν σε θέση οφσάιντ.

Ο Φίλων πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 90', σε μια φάση που ξεσήκωσε διαμαρτυρίες από τους ανθρώπους του Πύργου, και έτσι ο Καρτεράδος πέρασε στην 1η θέση με 10 βαθμούς, με τον Πύργο να μένει στους 7 βαθμούς.

Το παιχνίδι είχε ένταση και δυνατά μαρκαρίσματα από το ξεκίνημα, με τον Πύργο πάντως να φτάνει πιο κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις.

Στο 5', ο Σόλωνας Φύτρος βρήκε τον Μανώλη Νομικό στην περιοχή, ο οποίος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 27' ο Πύργος έχασε άλλη μια ευκαιρία. Ο Νομικός έκανε την κούρσα από τα δεξιά, βρήκε με σέντρα τον Μαναριώτη στην καρδιά της περιοχής, αλλά αυτός δεν μπόρεσε να σουτάρει από κοντά, με τον Κάστη να βγαίνει και να μαζεύει την μπάλα.

Ο Καρτεράδος, από τη μεριά του, δημιούργησε μία καλή φάση στο πρώτο ημίχρονο, με τον Φίλων στο 45' να σουτάρει μέσα από την περιοχή αλλά ο Τσουκαλά να πέφτει στη γωνία του και να διώχνει την μπάλα.

KARTERADOS PYRGOS

Το σκληρό παιχνίδι συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, με τις δύο ομάδες να μη δημιουργούν πολλές φάσεις και να ποντάρουν στις στημένες φάσεις για να σκοράρουν. Ο Καρτεράδος απείλησε στο 68' με τον Ντεκίδη να κάνει το σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά ο Τσουκαλάς μπλόκαρε εύκολα την μπάλα.

Ο Πύργος απάντησε στις ευκαιρίες στο 70' με τον Νομικό να κάνει την κεφαλιά μέσα από την περιοχή αλλά ο Κάστης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

Ωστόσο, την τελευταία λέξη την είπε ο Καρτεράδος. Ο Φίλων βγήκε μόνος του απέναντι στον Τσουκαλά και με ψηλοκρεμαστό σουτ έγραψε το 1-0 στο 90', σε μια δύσκολη φάση που ξεσήκωσε διαμαρτυρίες από τον πάγκο του Πύργου.

vlcsnap 2021 11 13 19h27m47s941

ΑΟ Καρτεράδος: Κάστης, Φέκας, Κουλόλι Γ. (28' Κουλόλι Α.), Μέμα, Αχμετάι, Ντεκίδης, Κάτσι (64' Νομικός Γ.), Τομόρι, Χόντος, Φίλων, Χάλαρης

KARTERADOS ME PIRGO

ΑΟ Πύργου: Τσουκαλάς, Βουλγαράκης, Μαντούσης, Νομικός Β., Φύτρος Μ., Νομικός Μ., Δαβίλας, Μαναριώτης (57' Κρεμμύδας), Φύτρος Σ., Σελιστάι, Λούκας

PYRGOS ME KARTERADOS

Δείτε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares