Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 22:01

Σημαντικό πέρασμα από την Ίο και δεύτερη θέση για τον ΠΑΣ Νάξου

Ένα γκολ στην αρχή κάθε ημιχρόνου ήταν αρκετό για να δώσουν το πολύτιμο τρίποντο στον ΠΑΣ Νάξου που πέρασε νικηφόρα με 0-2 από την Ίο κόντρα στον Α.Σ.

Στο παιχνίδι που έγινε το πρωί στο γήπεδο της Ίου οι ''Βυσσινί'' του Δημήτρη Σκούνα υπερείχαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και αν δεν ήταν φλύαροι στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν να είχαν φύγει με ακόμα μεγαλύτερο σκορ από τη δύσκολη έδρα του ΑΣ Ίου, που είχε ένα καλό δεκάλεπτο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όπου απώλεσε 1-2 καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει και να μπει και πάλι στο παιχνίδι.

Η επανάληψη άνηκε ολοκληρωτικά στου φιλοξενούμενους, με το τελικό 0-2 να χαρακτηρίζεται πέρα για πέρα δίκαιο.

Μόλις στο 6ο λεπτό, μετά από φάση διαρκείας, ο Νίκος Λέκκας επωφελήθηκε από τις κόντρες και με σουτ από κοντινή διαγώνια θέση έκανε το 0-1.

IOS PAS FASI

Πριν συμπληρωθεί καν το πρώτο λεπτό της επανάληψης, ο Παντελαίος συνεργάστηκε ωραία με τον Λίκα, ο τελευταίος σούταρε, ο Βολικάκης απόκρουσε και στην επαναφορά ο Ορφανός που καιροφυλακτούσε με κοντινή κεφαλιά έκανε το 0-2, που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Με τη νίκη αυτή ο ΠΑΣ Νάξου ανέβηκε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 7 βαθμούς όσους και ο ΑΟ Πύργου, με τις δύο ομάδες να συναντιούνται την επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Διαιτητής ήταν ο κ. Νάκας, με βοηθούς την κα. Ρούσσου και τον κ. Μαλολλάρι.

IOS PAS NAXOU DIAITHTES

ΑΣ Ίου (Μπαλαγιάννης): Βολικάκης, Νομικός, Βαγιάκης (79' Μπάτσαλης), Δράκος, Καρράς, Μονογυιός (56΄Σακελαρίου), Οκετσόκου (39' Τσιντώνας), Στρατής, Κώνστας, Μωραΐτης, Πισκάσι (79' Γκικάκης).

AS IOU ME PAS

ΠΑΣ Νάξου (Σκούνας): Ανυφαντάκης, Κουφόπουλος, Γιαννής, Τόνι (λ. τρ. 78' Κάσσα), Πετρόπουλος, Βασαλάκης, Λέκκας, Ορφανός (85΄Πιτταράς), Λίκα, Μουστάκης (73΄Χωριανόπουλος), Παντελαίος.

PAS NAXOU IOS

Φωτογραφίες και το βίντεο του αγώνα

 

 

Η βαθμολογία

2021 11 21 3

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares