Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 15:06

Καρτεράδος: Ευχαριστώ σε όσους συνέδραμαν στον τραυματισμό του Καστή

Μέσω ανακοίνωσης του ο ΑΟ Καρτεράδου ευχαριστεί όλους όσους συνέδραμαν στον σοβαρό τραυματισμό του Καστή στο μας με τον Πανναξιακό, όπως και τους χορηγούς της αποστολής της ομάδας για το νησί της Νάξου.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας από τη Σαντορίνη στο 82' του αγώνα έπεσε στο έδαφος τραυματισμένος στο πόδι και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Νάξου προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να εκτιμηθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού. Με την επιστροφή στη Σαντορίνη, ο Καστής έχει επισκεφθεί τους γιατρούς και αναμένεται η γνωμάτευση.

KASTIS TRAYMATISMOS 1

Η ανακοίνωση:

Πρώτη ήττα σήμερα για την ομάδα μας στο ΔΑΚ ΝΑΞΟΥ απο τον γηπεδούχο Πανναξιακό με σκορ 3-1. Η ομάδα μας με ελλειπής αποστολή (λόγο τραυματισμών και επαγγελματικων υποχρεώσεων) στάθηκε πολύ καλά απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

Μελανό σημείο της αναμέτρησης ο σοβαρός τραυματισμός του τερματοφύλακα μας Σπήλιου Καστή. Το ΔΣ του ΑΟ ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΥ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το Γενικό Νοσοκομείο Ναξου το ΕΚΑΒ τους ανθρώπους του BLUE STAR DELOS και το ΓΝ ΘΗΡΑΣ για όσα παρείχαν στο ποδοσφαιριστή μας.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της αποστολής μας το East Breeze καθώς και την Salamandres Travel που στέκονται πάντα δίπλα στην ομάδα μας.

KASTIS TRAYMATISMOS 3

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares