Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 16:51

Πέρασε νικηφόρα και από το γήπεδο του Πανθηραϊκού ο Πανναξιακός

Έναν πολύ όμορφο αγώνα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στις εξέδρες του Δημοτικού Γηπέδου Φηρών, όπου ο Πανθηραϊκός υποδέχθηκε τον Πανναξιακό, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας.

Η ομάδα του Μάρκου Μαυρομμάτη δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη, συλλέγοντας έτσι τους τρεις βαθμούς που τη διατηρούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι Ναξιώτες εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την υπεροχή τους στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξαν το σκορ στο 13ο λεπτό μετά από δυνατό σουτ του Κωστόπουλου από την αριστερή πλευρά.

Στο 30΄ μετά από κόντρα η μπάλα έφτασε στον Βαθρακοκοίλη, ο οποίος από πολύ πλεονεκτική θέση σημείωσε το 2-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο 55' ο Πανναξιακός εκμεταλλεύθηκε το λάθος που έγινε στη μεσαία γραμμή των γηπεδούχων και έφτασε και σε τρίτο τέρμα μετά από σουτ που επιχείρησε ο Ντάσιος.

Στο 65' ο Βαθρακοκοίλης με πέναλτι πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, σημειώνοντας παράλληλα το 0-4, ενώ το τελικό 0-5 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, όταν ο Guira πήρε το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Ξαγοράρη και από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Από την άλλη πλευρά, ο νεανικός Πανθηραϊκός του Δημήτρη Κρεμμύδα, παρά την ήττα, παρουσίασε αρκετά καλή εικόνα, προσπαθώντας να παίξει στρωτό ποδόσφαιρο με πολλές πάσες και καλή κυκλοφορία της μπάλας. Οι γηπεδούχοι (των οποίων ο μεγαλύτερος ηλικιακά ποδοσφαιριστής στη σημερινή σύνθεση είναι γεννηθείς το 2004) είχαν τις δικές τους καλές στιγμές στο ματς, ενώ αν είχαν την τύχη με το μέρος τους θα μπορούσαν να έχουν  βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, όμως η μπάλα σε τρεις περιπτώσεις κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Λουλάι. 

Στα αξιοσημείωτα της ημέρας η επιστροφή του Γιάννη Κόντη στο γήπεδο του Πανθηραϊκού ως αντίπαλος αυτή τη φορά, μετά την επιτυχημένη παρουσία του στη Σαντορίνη τη διετία 2018-2020, όπου με τη φανέλα του Πανθηραϊκού κατέκτησε και ένα κύπελλο Κυκλάδων.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ζαράνης, με βοηθούς του τους κ.κ. Νάκκα και Μαλλολάρι.

Συνθέσεις:

Πανθηραϊκός (Δημήτρης Κρεμμύδας): Ξαγοράρης, Καρράς, Kocaqi (80' Μοσχάτος), Krrashi E.(46'Δαρζέντας), Σέχου, Φέγγης, Βεζύρης, Lamaj(67' Ζαρογιαννόπουλος), Δαμίγος(80' Παπαβασιλείου), Γαλανός(λ.τρ. 67' Διονυσόπουλος), Κrrashi L. (71' Βενιέρης)

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Σιγάλας, Λιγνός και Παπαδόπουλος.

Πανναξιακός (Μάρκος Μαυρομμάτης): Λουλάι, Καράι, Πιτταράς, Κωστόπουλος (38' λ.τρ Φράγκου), Guira, Σέμε, Ντάσιος, Βαθρακοκοίλης (67' Κόντη), Ignat, Φουφούνης (78' Γκορνάτι), Καλαβρός.

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Τσαϊλάκης, Λουλάι και Τζάι.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares