Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 22:03

Μοιρασιά για ΠΑΣ Νάξου - ΑΟ Πύργου στο ντέρμπι του 3ου ομίλου

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας από πλευράς θεάματος, ΠΑΣ Νάξου και ΑΟ Πύργου αναδείχθηκαν ισόπαλοι στο ΔΑΚ Νάξου, μένοντας στο ''0''.

Ο γηπεδούχος ΠΑΣ Νάξου, παρουσιάστηκε καλά διαβασμένος απέναντι στην ποιοτική ομάδα του Πύργου, που φάνηκε σαφώς επηρεασμένη από της απουσίες αφού έμεινε μακριά από το καλό της πρόσωπο.

Και οι δύο ομάδες είχαν από 1-2 καλές στιγμές για να προηγηθούν στο σκορ, με το τελικό 0-0 να θεωρείται δίκαιο λαμβάνοντας υπόψη τη γενική τους απόδοση.

Το φλας του αγώνα

6΄Σουτ του Κελίδη ψηλά άουτ η μπάλα

34΄Ο Παντελαίος πάσαρε έξυπνα στον Ζαφείρη και εκείνος με σουτ μέσα από την περιοχή είδε την μπάλα να καταλήγει στο κάθετο δοκάρι του Τσουκαλά.

39' Σουτ του Σελιστάι, μπλόκαρε ο Ανυφαντάκης

44' Ο Κελίδης μπήκε επικίνδυνα στην περιοχή και ο Κουφόπουλος έσωσε την τελευταία στιγμή προτού βγει σε θέση τετ α τετ απέναντι στον Ανυφαντάκη.

57' Πολύ καλό σουτ του Δαβιλά ελάχιστα άουτ η μπάλα.

62' Σουτ του Φύτρου από μακριά δεν αιφνιδιάστηκε ο Ανυφαντάκης. 

63' Επικίνδυνη φάση στην εστία του ΠΑΣ Νάξου, με τον Παπαθανασίου αν σεντράρει και τον Μαναριώτη την τελευταία στιγμή να μην βρίσκει την μπάλα για να την στείλει στα δίχτυα του ΠΑΣ Νάξου.

77' Ο Ζαφείρης ξεκίνησε μία όμορφη προσπάθεια, ο Λέκκας στη συνέχεια έβγαλε φανταστική μπαλιά στον Ζανελάρη, ο οποίος από διαγώνια θέση σούταρε άουτ. 

83' Ο Βουλγαράκης σέντραρε, με τον Μαναριώτη να πιάνει από κοντά την κεφαλιά που πέρασε άουτ

93' Μετά από φάουλ του Λούκα, Μαναριώτης και Νομικός δεν μπόρεσαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα του Ανυφαντάκη, καταλήγοντας άουτ.

Διαιτητης: Ζαράνης | Βοηθοί: Χατζόπουλος - Φαν Άακεν

ΠΑΣ Νάξου (Σκούνας): Ανυφαντάκης, Πετρόπουλος, Κουφόπουλος, Γιαννής, Τόνι, Ζαφείρης, Βασαλάκης, Λέκκας (77΄Κάκο), Λίκα (93' Πιτταράς), Παντελαίος (70' Ζανελάρης), Ζούλης (70' Μουστάκης).

ΑΟ Πύργου (Κωνσταντόπουλος): Τσουκαλάς, Παπαθανασίου, Δρόσος, Νονμικός Β., Μαντούσης, Βουλγαράκης, Δαβιλάς, Κελίδης (46' Μαναριώτης), Φύτρος Μ., Σελιστάι (84' Νομικός Μ.), Λούκα       

                                                                         

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares