Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 20:30

Κράτησε την πρωτιά η ΑΕ Πάρου... 2-0 τον ΑΟ Σερίφου

Μετά από μέτρια εμφάνιση η πρωτοπόρος του ομίλου ΑΕ Πάρου ξεπέρασε το εμπόδιο του ΑΟ Σερίφου, χωρίς να κινδυνεύσει αν και δεν έπιασε καλή απόδοση.

Καθοριστική η φάση στο 12’ όπου οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του Γιουρτζίδη, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες αφού αποβλήθηκε ο Τσελάμι Φ., που απέκρουσε με το χέρι πάνω στη γραμμή.

Στη συνέχεια το ματς ήταν ένας μονόλογος των παικτών του Γ. Μοστράτου, χωρίς στο πρώτο ημίχρονο να δημιουργηθούν πολλές φάσεις, καθώς η αμυντική λειτουργία της Σερίφου ήταν πολύ καλή.

Στην επανάληψη η ΑΕ Πάρου ανέβασε στροφές, αλλά υστερώντας στην τελική προσπάθεια και βρίσκοντας έναν εξαιρετικό γκολκήπερ απέναντι της, χρειάστηκε να φτάσουμε στο 81’ για να σιγουρευτεί πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ με τον Καμπάση.

Η Σέριφος στην επίθεση δεν φάνηκε και οι Παριανοί ανησύχησαν μόνο στο 48’ από λάθος του Χαριστού σε ένα μακρινό σουτ του Παρίση.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ Βακόνδιος, Κουζούμης και Ρούσσος Γ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΕ ΠΑΡΟΥ (Μοστράτος): Χαριστός, Βιτζηλαίος(83’ Κιοσέ), Παπαδόπουλος, Γαβαλάς (83’ Μπαρδάνης), Καμπάσης, Παντελαίος( 83’ Μοστράτος), Γιαννούλης( 60’ Μουράι), Γιουρτζίδης, Ραμπαβίλας, Τριανταφυλλίδης( 46’Ρούσσος), Κρητικός (65’ Μανωλακούδης).

ΑΟ ΣΕΡΙΦΟΥ (Πατσιούρας): Τσελάμι Λ., Παγιολάρι, Τσελάμι Φ., Μαγουλάς(89’ Γκέρσι), Παπαδόπουλος Μ.,Παπαδόπουλος Δ., Λιβάνιος, Παππάς, Ρεβίνθης( 79’ Καμούδης), Καραγκούνης, Γαβριήλ.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares