Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 19:09

Πέρασε και από την Τήνο η Ελλάς Σύρου

Την 6η της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πήρε η Ελλάς Σύρου, που επικράτησε 4-0 του ΠΑΣ Τήνου σε αγώνα για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων. Ραμπαβίλας, Μπούνας, Παυλόπουλος, Περιάλης τα γκολ.

Με τη νίκη αυτή η Ελλάς έφτασε τους 18 βαθμούς στον Α όμιλο και σφράγισε την 1η θέση που θα τις δώσει βαθμολογικό πλεονέκτημα στην Β φάση του πρωταθλήματος.

Η Ελλάς Σύρου άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παναγιώτη Ραμπαβίλα. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Βασίλης Μπουνας έδωσε προβάδισμα δυο τερμάτων στην ομάδα της Σύρου, μετά από ωραίο «μπάσιμο» στην περιοχή του Κολιάκου.

Ο ΠΑΣ Τήνου έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει το σκορ στο 37΄, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Ζαλώνη η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Βαμβακούρη. Σε αυτό το διάστημα η Ελλάς είχε δυο καλές στιγμές με τον Παναγιώτη Παυλόπουλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε δυναμικά η Ελλάς, πίεσε την εστία του Γιαννόπουλου με τον Λαλά να βρίσκεται κοντά στο τρίτο γκολ στο 49΄. Στο 53΄ ο Λαλάς από πλεονεκτική θέση σούταρε, με τη μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Γιαννόπουλου.

Στο 64΄ ο Παυλόπουλος με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Γιαννόπουλου. Τρια λεπτά αργότερα (67΄) ο Παυλόπουλος έγραψε το 3-0 για την ομάδα της Σύρου με ωραίο πλασέ. Στο 73΄ ο Παυλόπουλος τροφοδότησε τον Λαλά και εκείνος με την σειρά του τον Περιάλη που δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 4-0.

ΠΑΣ Τήνου-Α.Π.Ο Ελλάς 0-4

Η διακύμανση του σκορ

0-1: Ραμπαβίλας στο 10΄

0-2: Μπούνας στο 14΄

0-3: Παυλόπουλος στο 67΄

0-4: Περιάλης στο 73΄

Διαιτητής: Αρμακόλας, βοηθοί: Μουτάφης-Βαρδακαστάνης (Παρ: Λάμπρος Μενδρινός)

ΠΑΣ Τήνου (Μάλλιος): Γιαννόπουλος Φ, Γιαννόπουλος Κ, Κελαδίτης, Τζανουλίνος, Αρμακόλας, Μουσάι, Φώσκολος, Παπαδημόπουλος, Μπον, Ζαλώνης, Βιδάλης

Θεοδώρου, Ζάρπας, Καρδαμίτσης, Δεσύπρης, Βιδάλης, Γιαννόπουλος Λ, Μιλωνάς

Ελλάς Σύρου (Βουτσίνος): Βαμβακούρης, Λαλάς, Κολλιάκος, Μαραγκός, Αργυρός, Μανουδάκης, Μπούνας, Σαββίδης, Παυλόπουλος, Ραμπαβίλας, Περιάλης

Συριανός, Σαμανίδης, Παράβαλος, Συριανός Α, Μπαλόπητας, Μουλίδης, Μπακατσέλος

Πηγή: syros-sports.gr

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares