Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 00:07

Τέλος πρώτου γύρου – Η κατάσταση στους 3 ομίλους

Το πρωτάθλημα μας εξελίσσεται και καθώς τελείωσε ο πρώτος γύρος μπορούμε να κάνουμε έναν απολογισμό και να διατυπώσουμε κάποια συμπεράσματα που βγαίνουν εν όψει της τελικής δεύτερης φάσης που θα βγάλει τον πρωταθλητή Κυκλάδων.

ellas filiko

Α ΟΜΙΛΟΣ

Βαθμολογία

1.Ελλάς Σύρου 18 – 6αγ.

2.ΑΕ Μυκόνου Β. 9 – 5αγ.

3.ΠΑΣ Τήνου 9 – 7αγ.

4.Άνω Σύρος 9 – 5αγ.

5.Ανδριακός 5 – 5αγ.

6.ΑΟ Πάγου 0 – 6αγ.

Η Ελλάς Σύρου, όσο και αν η διαφορά με τους αντιπάλους της είναι μεγάλη, δείχνει πως είναι φτιαγμένη για πρωταγωνίστρια. Έχει 18 βαθμούς σε 6 αγώνες με ενεργητικό 36-0, δηλαδή δεν έχει δεχθεί γκολ και σκοράρει 6 φορές κατά μέσο όρο στα παιχνίδια της.

Πέραν όμως των αριθμών όσοι την έχουν παρακολουθήσει δεν έχουν καμία αμφιβολία πως προβάλλει σαν ένα δυνατό φαβορί με προοπτικές για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα.

Μένει να την δούμε πως θα αντιδράσει αν κάτι δεν πάει καλά και κληθεί να ανατρέψει τυχούσες αναποδιές που μπορεί να της προκύψουν, ειδικά στην δεύτερη φάση που οι ανταγωνιστές της θα είναι πιο ισχυροί.

Για την δεύτερη θέση του ομίλου, η Άνω Σύρος και η ΑΕ Μυκόνου Β' έχουν βαθμολογικό προβάδισμα, ενώ και ο ΠΑΣ Τήνου είναι στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Μόνο ο Πάγος δεν έχει ακόμη βαθμό, με τον Ανδριακό έχει μία αξιοπρεπή πορεία.

AEPAROU STH NAXO

Β ΟΜΙΛΟΣ

Βαθμολογία

  • ΑΕ Πάρου 13 – 5αγ.
  • Φιλώτι 9 – 4αγ.
  • ΑΟ Σερίφου 6 – 5αγ.
  • Πανσιφναικός 5 – 6αγ.
  • Κύθνος 5 – 6αγ.
  • Παμμηλιακός 3 – 4αγ.

Η  ΑΕ Πάρου έχει ξεχωρίσει με μόνο μία απώλεια το 0-0 στη Μήλο και αξιόλογη παρουσία στο εκτός έδρας ματς κυπέλλου με τον Πανναξιακό όπου κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλο της.

Σίγουρα το δυναμικό των Παριανών είναι πολύ καλό αφού με την συνένωση των ομάδων όλοι οι καλοί παίκτες φοράνε την ίδια φανέλα, χρειάζεται όμως διάρκεια, σταθερότητα για να διεκδικήσει ότι της αναλογεί, ενώ σαν καινούργιος οργανισμός υστερεί σε οργάνωση μη έχοντας εμπειρία και παραστάσεις από πορείες πρωταθλητισμού. Έχουν περάσει αρκετά χρόνια  από την μεγαλύτερη επιτυχία του Παριανού ποδοσφαίρου την άνοδο του Νηρέα στην τότε Δ. Εθνική. Στα πλεονεκτήματα της το κλίμα στα αποδυτήρια μιας και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι ντόπιοι και αμιγώς ερασιτέχνες.

Για την δεύτερη θέση το Φιλώτι είχε μία καλή βαθμολογική συγκομιδή 9 πόντων και μαζί με την Σέριφο και υπό προυποθέσεις την Κύθνο θα την διεκδικήσουν ως το τέλος. Πλεονέκτημα για τη Σέριφο ότι στον δεύτερο γύρο θα δώσει όλα τα παιχνίδια στην έδρα της. Ο Πανσιφναϊκός και κυρίως ο Παμμηλιακός θα προσπαθήσουν να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος.

PANNAXIAKOS ME KARTERADO

Γ ΟΜΙΛΟΣ

Βαθμολογία

1.Πανναξιακός 13 – 5αγ.

2.Καρτεράδος 10 – 5αγ.

3. ΑΟ Πύργου 8 – 5αγ.

4.ΠΑΣ Νάξου 8 – 5αγ.

5.Πανθηραικός 3 – 5αγ.

6. ΑΣ Ίου 0 – 5αγ.

Ο Πανναξιακός δεσπόζει του ομίλου και σαν το βαρύ όνομα της κατηγορίας προσπαθεί να ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών και το σχετικά μικρό του ρόστερ για να είναι έτοιμος στα δύσκολα. Ασφαλώς στα παιχνίδια του στην Β φάση θα μαγνητίσει τα βλέμματα και κουβαλώντας την εμπειρία του θα προσπαθήσει για το καλύτερο. Άλλωστε έχει αποδείξει πολλές φορές ότι παρουσιάζεται πάντα έτοιμος όταν η μπάλα καίει.

Για τη δεύτερη θέση θα γίνει μάχη αφού ο Καρτεράδος πήρε μεγάλη ώθηση από τη νίκη του στο τοπικό ντέρμπι με τον Πύργο, ο οποίος ξεκίνησε μουδιασμένα, αλλά έχει όλες τις δυνατότητες να ανατρέψει την κατάσταση. Αξιοσημείωτη η πρόοδος  του ΠΑΣ Νάξου που έδειξε ικανός για όλα. Ο νεανικός Πανθηραικός συλλέγει εμπειρίες κάνοντας καλές εμφανίσεις και η Ίος θα παλέψει για τους πρώτους βαθμούς.

Κλείνοντας να αναφέρουμε πως κάποιες διαφοροποιήσεις θα γίνουν στη μεταγραφική περίοδο και μένει να δούμε αν σταθούν ικανές να αλλάξουν τις ισορροπίες.

Επίσης να θυμίσουμε πως οι πρωτοπόροι θα μπουν στην Β φάση με 2 βαθμούς πλεονέκτημα από τους 3 δεύτερους.

Μία Β' φάση που όλοι φιλοδοξούμε να μας  χαρίσει μεγάλες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις.

Υ.Γ

Η λειψανδρία στους διαιτητές είναι ένα ερωτηματικό για τα ανταγωνιστικά παιχνίδια που ακολουθούν και ευελπιστούμε οι αρμόδιοι να διαχειριστούν το θέμα με τον καλύτερο τρόπο.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares