Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021 00:12

«Νοσοκομείο» ο Πύργος... ταξιδεύει αποδεκατισμένος στη Νάξο

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα τραυματισμών στον ΑΟ Πύργου, με την ομάδα της Σαντορίνης να θυμίζει νοσοκομείο, καθώς από την αρχή της χρονιάς μετράει την μία απώλεια μετά την άλλη, έχοντας χάσει ένα μεγάλο μέρος του ρόστερ της.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο πύργος θα ταξιδέψει στη Νάξο για το ντέρμπι με τον Πανναξιακό, έχοντας στην αποστολή 14 με 15 ποδοσφαιριστές.

Μεγάλοι άτυχοι στάθηκαν, ο Στέλιος Γκίκας και ο Σόλωνας Φύτρος, καθώς και οι δύο πέρασαν την πόρτα του χειρουργείου, χάνοντας το υπόλοιπο της σεζόν.

Τεράστια απώλεια είναι και αυτή του Μανώλη Νομικού, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό που αναμένεται να τον αφήσει τουλάχιστον μέχρι τον Φεβρουάριο εκτός δράσης.

Στη λίστα των άτυχων ανήκει και ο Νίκος Στρατηγάκης, ο οποίος αν και αποκτήθηκε, τελικά τα προβλήματα τραυματισμού δεν του επέτρεψαν ποτέ να ενσωματωθεί στον ΑΟ Πύργου.

Τελευταίες απώλειες για την ομάδα του Αλέξη Κωνσταντόπουλου είναι αυτές των Λύτρα, Κλουβάτου και Παπαθανασίου, οι οποίοι επίσης δεν υπολογίζονται, καθώς είναι τραυματισμένοι.

Όλες αυτές οι απώλειες έχουν στοιχίσει σημαντικά στην ομάδα της Σαντορίνης, την οποία σίγουρα αδικεί η βαθμολογική συγκομιδή.

Πάντως στον ΑΟ Πύργου, έχουν πίστη στις δυνατότητες της ομάδας και με κάθε ευκαιρία τονίζουν ότι θα κυνηγήσουν την πρόκριση τους στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος, εξαντλώντας και την τελευταία πιθανότητα που έχουν. 

AO PIRGOU AGALIA

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares