Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021 17:53

Σε αναζήτηση τερματοφύλακα στην ΑΕ Πάρου | Εντάσσει ταλέντα από το νησί στο δυναμικό της

Μπορεί οι γιορτές να έχουν φέρει μία χαλαρότητα στην ποδοσφαιρική καθημερινότητα των ομάδων, όμως στην ΑΕ Πάρου δεν επαναπαύονται, καθώς εκτός των προπονήσεων που συνεχίζονται κανονικά, υπάρχει κινητικότητα όσο αφορά στην ένταξη νέων παικτών στην ομάδα και ειδικά τερματοφύλακα.

Ο βασικό τερματοφύλακα της ομάδας, Δημητρης Ρούσσος, θα κάνει μία μικρή παύση, καθώς στρατεύεται. Οι επαφές με υποψήφιους αντικαταστάτες για τη θέση του βασικού κίπερ της ομάδας βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ καθημερινά προστίθενται νέα ονόματα στη λίστα. 

Από εκεί και πέρας, στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας έχουν ενταχθεί οι νεαροί Πατέλλης και Κρίστι Λόκα που προέρχονται από την ακαδημία του Νηρέα και έχουν δείξει ότι διαθέτουν τις προδιαγραφές για να εξελιχθούν.

Όλο αυτό στο πλαίσιο της συνεργασίας των ομάδων που συνεργαστήκαν για τη δημιουργία της ΑΕ Πάρου και σε αντίθεση με δύο νεαρούς τερματοφύλακες του ΑΟ Πάρου που δεν κατέστη δυνατή η ένταξη τους στην ανδρική ομάδα.

Οι προπονήσεις της ΑΕ Πάρου θα συνεχιστούν εκτός τις μέρες των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς, με όσους ποδοσφαιριστές παρέμειναν στην Πάρο να προπονούνται υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μοστράτου και όσοι έχουν αναχωρήσει να έχουν πάρει ατομικό πρόγραμμα.

Η επανένωση και ο κανονικός ρυθμός προπονήσεων θα πραγματοποιηθούν στις 2 Ιανουαρίου.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares