Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2022 20:57

Μία ανάσα από την απόκτηση του Βαγγέλη Παπαδόπουλου η Ελλάς Σύρου

Έναν χαρισματικό τερματοφύλακα είναι έτοιμη να εντάξει στο δυναμικό της η Ελλάς Σύρου.

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Παπαδόπουλου που συστήθηκε με τους φιλάθλους των Κυκλάδων ως τερματοφύλακας του Πανναξιακού στη Γ' Εθνική.

Ο Φλωρινιώτης κίπερ τα έχει βρει σε όλα με την διοίκηση του συριανού συλλόγου και απομένουν τα τυπικά προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και να μετακομίσει στη Σύρο.

Ο 27χρονος τερματοφύλακας (19/08/1995) αγωνίζεται στη Γ' εθνική κατηγορία από το 2013, έχοντας φορέσει τη φανέλα των Αμπελωνιακού, Ερμή Αμυνταίου, Εορδαϊκού, Δόξας Προσκυνητών, Φωκικού, Μακεδονικού Φούφας, Απόλλωνα Παραλιμνίου, Πανναξιακού και του Άρη Σκάλας στον οποίο αγωνίζεται μέχρι και σήμερα.

Μάλιστα, ο Παπαδόπουλος που είναι βασικός και αναντικατάστατος κάτω από τα γκολ ποστ του Άρη, έχει αντιμετωπίσει φέτος τις δύο κυκλαδίτικες ομάδες, Σαντορίνη 2020 και ΑΕ Μυκόνου που αγωνίζονται στον ίδιο όμιλο.

Έτσι λοιπόν μετά τον Οικονομόπουλο, ακόμα ένας ποδοσφαιριστής με εμπειρία θα αποκτηθεί κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο από την Ελλάς Σύρου που κινείται δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι προκειμένου να εδραιώσει ακόμη περισσότερο τον τίτλο του φαβορί και να κλειδώσει την υπόθεση τίτλος και άνοδος στη Γ' Εθνική.

PAPADOPOULOS NEA SMIRNI

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares