Κυριακή, 09 Ιανουαρίου 2022 12:58

Ποδαρικό στο 2022 με το δεξί για την ΑΕ Πάρου

Σε έναν χορταστικό από πλευράς θεάματος αγώνα που άνοιξε την ποδοσφαιρική αυλαία των Κυκλάδων για το 2022 η ΑΕ Πάρου πέρασε νικηφόρα από την Κύθνο και πλέον βρίσκεται μία ανάσα από το να κατακτήσει και μαθηματικά την πρωτιά στον 2ο όμιλο της Α' κατηγορίας.

Ανταπόκριση: Χρήστος Σαρρής

Ο αγώνας ξεκίνησε με την ψυχομένη και καλά οργανωμένη ομάδα της Κύθνου να κοιτάει κατάματα το φαβορί του αγώνα που ήταν η ΑΕ Πάρου και μάλιστα να προηγείται δύο φορές (1-0, 2-1). Όμως η ποιότητα της ΑΕ Πάρου ήταν αυτή που επικράτησε, καθώς η ομάδα του Γιώργου Μοστράτου επέβαλε τον ρυθμό της, ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ και τελικά έφτασε σε μία εύκολη νίκη.

Μάλιστα ο τεχνικός των ''Παριανών είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει στην επανάληψη σχήματα ενόψει της δύσκολης συνέχειας στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. 

Ο ΑΠΣ Κύθνου, έβγαλε υγεία στο γήπεδο, φτάνοντας μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο να αγωνίζεται με 8 αθλητές γεννημένους το 2055 και το 2006, πράγμα που δείχνει ότι το μέλλον ανήκει σε αυτή την ομάδα.

Για την ΑΕ Πάρου που είχε πλουραλισμό στο σκοράρισμα τα τέρματα πέτυχαν οι: Μουράι (2), Κρητικός Σ. (3), Γιαννούλης και Αρκουλής, ενώ για τον ΑΠΣ Κύθνου σκόραραν οι: Ψάρρας και Μαρτίνος.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα:

6' μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΠΣ Κύθνου με τον Μαρτίνο να βλέπει τον Ρούσσο να αποσοβεί βέβαιο κίνδυνο.

8' ΓΚΟΛ για τον ΑΠΣ Κύθνου. Ο Τριανταφυλλίδης ανέτρεψε τον κλάρα, με τον κ. Ζαράνη να υποδεικνύει το πέναλτι. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Φραγκίσκος Ψάρρας που έκανε το 1-0 νωρίς - νωρίς για τους γηπεδούχους.

10' Εσάι και Κρητικός σχεδόν εξ επαφής δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν την εστία του Λεβαντή με την μπάλα να σώζεται δύο φορές από ποδοσφαιριστές της Κύθνου πάνω στη γραμμή.

11' ΓΚΟΛ για την ΑΕ Πάρου. Ο Γιαννούλης συνδυάστηκε με τον Μουράι, με τον τελευταίο να πετυχαίνει το γκολ με σουτ από το ύψος της περιοχής και να ισοφαρίζει σε 1-1. 

25' ΓΚΟΛ για τον ΑΠΣ Κύθνου. Ο Ρούσσος απόκρουσε η μπάλα στρώθηκε στον Μαρτίνο, ο οποίος με περίτεχνο τρόπο έβαλε και πάλι σε θέση οδηγού (2-1)  την ομάδα του.

28' ΓΚΟΛ για την ΑΕ Πάρου. Ο Παπαδόπουλος σέντραρε και ο Κρητικός στο δεύτερο δοκάρι έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα του Λεβαντή, ισοφαρίζοντας σε 2-2.

32' Ο Γιαννούλης σούταρε, μεγάλη επέμβαση του Λεβαντή.

35' ΓΚΟΛ για την ΑΕ Πάρου. Ο Στρατής Κρητικός τροφοδότησε τον Μουράι, με τον τελευταίο να σουτάρει εύστοχα μέσα από την μεγάλη περιοχή και να κάνει το 2-3.

42' ΓΚΟΛ για την ΑΕ Πάρου. Ο Στρατής Κρητικός ανατράπηκε από τον Λεβαντή, με τον κ. Ζαράνη να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Ο Γιαννούλης που ανέλαβε την εκτέλεση ήταν εύστοχος και ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-4

---

49' ΓΚΟΛ για την ΑΕ Πάρου. Σουτ του Εσάι, απόκρουσε ο Λεβαντής, με την μπάλα να καταλήγει στον Κρητικό, που ανενόχλητος έκανε το 2-5.

51' Σουτ του Παντελαίου στο δοκάρι του Λεβαντή.

59' Καλό σουτ του Δανιήλ λίγο άουτ.

60' Σουτ του Γιαννούλη, λίγο άουτ

60' ΓΚΟΛ για την ΑΕ Πάρου. Μετά από όμορφο συνδυασμό των ποδοσφαιριστών της ΑΕ Πάρου, ο Στρατής Κρητικός με ωραίο γυριστό σουτ έκανε το 2-6.

81' Μεγάλη ευκαιρία του Γονιδάκη, που απο θέση τετ α τετ έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ 

88' ΓΚΟΛ για την ΑΕ Πάρου. Με κοντινό πλασέ ο Στέλιος Αρκουλής έκανε το 2-7 και παράλληλα έβαλε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ.

91' Απίστευτη απόκρουση του Γιάννη Λεβαντή σε σουτ του Εσάι που έκανε ακόαμ και τον ρεφερι Ζαράνη να του δώσει το χέρι

Διαιτητής: Γιάννης Ζαράνης | Βοηθοί: Δημητρακόπουλος - Γκούμας

ΑΠΣ Κύθνου (Θεοδωρόπουλος): Λεβαντής, Λαρετζάκης Π. (61' Φιλιππαίος), Γαρδεράκης, Ψάρρας, Παπαμακάριος (46' Μπακογιάννης), Ηλιού (72' Λαρεντζάκης Κ.), Κλάρας, Δανιήλ (68' Γονίδης), Λαρεντζάκης Γ. (46' Γονίδης), Μαρτίνος (68' Γονιδάκης).

ΑΕ Πάρου (Μοστράτος): Ρούσσος, Μπαρδάνης (29' Βιτζηλαίος), Παπαδόπουλος, Γαβαλάς, Παντελαίος, Μουράι, Γιαννούλης (63' Αρκουλής), Κρητικός Σ., Τριανταφυλλίδης (68' Μανωλακούδης), Εσάι, Κρητικός Δ.

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε σε ραδιοφωνική μετάδοση: 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares