Κυριακή, 09 Ιανουαρίου 2022 21:16

«Απέδρασε» με το τρίποντο από τη Μήλο ο ΑΜΣ Φιλωτίου

Με μία σημαντική νίκη στη Μήλο κόντρα με 0-1 στον Παμμηλιακό συνοδεύτηκε η πρώτη αναμέτρηση για τον ΑΜΣ Φιλωτίου για το 2022.

Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, η ομάδα του Γιώργου Προμπονά, ανταπεξήλθε στην πίεση των γηπεδούχων δείχνοντας καλό αγωνιστικό πρόσωπο και κατάφερε να φύγει από τη Μήλο με το τρίποντο χάρη σε ένα γκολ «ποίημα» με ανάποδο γυριστό σουτ του Μιχάλη Βασιλάκη στο 88'.

Ο Παμμηλιακός του Δημήτρη Λυριτζή που παρατάχθηκε με αρκετές βασικές απουσίες σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες, ενώ είχε και δύο δοκάρια στην επανάληψη, με τους Κυρίτση και Παπαδημητρίου.

Στο 67' ο Μαμαντί, μετά από διαμαρτυρίες, δέχθηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα από τον κ. Δρόσο.

Με τη νίκη αυτή το Φιλώτι έφτασε τους 12 βαθμούς και πλέον θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την κατάληψη της 2η θέσης που οδηγεί στην Β' φάση του πρωταθλήματος.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο πρόεδρος του Παμμηλιακού, Μιχάλης Βαμβακάρης δώρισε μία φανέλα του συλλόγου στον ποδοσφαιριστή του ΑΜΣ Φιλωτίου, Νίκο Κρητικό που διανύει μία από τις τελευταίες χρονιές παρουσίας στα κυκλαδίτικα γήπεδα. 

Διαιτητής: Δρόσος | Βοηθοί: Μαθιουδάκης - Σαμοθράκης

Παμμηλιακός (Λυριτζής): Φρατζεσκάκης, Ραπανάκης (66' Μήτση), Βήχος (46' Τσιριγωτάκης), Κυρίτσης, Μαμαντί, Σοσόλι, Μαυρογιάννης Α., Μαυρογιάνης Α-Π. (60' Μάνη), Παπαδημητρίου, Λικάι (85' Πρίφτι)

ΑΜΣ Φιλωτίου (Προμπονάς): Ποθητός, Μουστάκης Ν, Κρητικός Μ. (58' Προμπονάς), Λογοθέτης, Μουστάκης Δ., Πράσινος Ν. (62΄Αντιπαριώτης), Πενίκου, Κρητικός, Σταματίου, Πράσινος Γ., Μυτιληναίος (75' Βασιλάκης)

Η βαθμολογία του ομίλου 

2022 01 09

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares