Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022 23:02

Νίκησε τον ψυχωμένο ΠΑΣ Νάξου και φλερτάρει με τα μπαράζ ο Καρτεράδος

Μεγάλο βήμα για την κατάκτηση μίας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων που οδηγούν στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος έκανε απόψε ο Καρετράδος, που βρήκε τις απαντήσεις απέναντι στον ΠΑΣ Νάξου, επικρατώντας με 4-2 στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς για τον 3ο όμιλο της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Αν και αποδεκατισμένος ο ΠΑΣ Νάξου που παρατάχθηκε με την Κ18 έβαλε δύσκολα στον Καρτεράδο, καθώς μετέτρεψε το εις βάρος του 1-0 του ημιχρόνου σε 1-2, μέχρι που οι δυνάμεις εγκατέλειψαν τους Ναξιώτες οι οποίοι ταξίδεψαν με μόλις 13 ποδοσφαιριστές στη Σαντορίνη και μάλιστα αγωνίστηκαν στο τελευταίο 15λεπτο με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού του Μουστάκη, μη έχοντας διαθέσιμο ποδοσφαιριστή να τον αντικαταστήσει.

Το διάστημα 72' - 87' φάνηκε αρκετό για τους ποδοσφαιριστές του Νίκου Τσάμογλου να καθαρίσουν το παιχνίδι, καθώς μετέτρεψαν το εις βάρος τους 1-2 σε 4-2, χαρίζοντας τους ένα τρίποντο που τους έφερε σε απόσταση «βολής» με 16 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Πανναξιακό που «στραβοπάτησε» απέναντι στον Πύργο, αλλά παραμένει πρώτος με 17.

KARTE PAS

Η ροή του αγώνα:

Ο αγώνας ήταν πολύ όμορφος, με ανατροπές στο σκορ και στην ψυχολογία των δύο ο ομάδων.

Ο Καρετράδος, με τον αέρα του φαβορί ξεκίνησε δυνατά και στο 25΄είχε δοκάρι με τον Κουρπέτη, με τον ΠΑΣ Νάξου να απαντά με δύο πολύ καλές ευκαιρίες σε σουτ των Παντελαίου και Ορφανού.

Το μοναδικό τέρμα του πρώτου μέρους πέτυχε ο Κάτσι στο 44' όταν πήρε πάσα του Μέμα,  μπήκε στην περιοχή και με ωραίο πλασέ από διαγώνια θέση άνοιξε το σκορ του αγώνα.

Στην επανάληψη τα γκολ ερχόταν το ένα μετά το άλλο. Στο 65΄ ο Παντελαίος, μετά από κόρνερ, έβγαλε μπαλιά στο δεύτερο δοκάρι και ο Τόνι με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1,

Στο 68΄ ήρθε ένα γκολ από τον Μιχάλη Ανυφαντάκη, που λόγω «λειψανδρίας» αναγκάστηκε να μπει ως αλλαγή για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα που υπηρετεί. Και μάλιστα απέδειξε ότι δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έχει ξεκινήσει την καριέρα του ως μεσοεπιθετικός, καθώς μετά από σουτ του Γιαννακόπουλου και δύσκολη απόκρουση του Καστή, από καθαρή θέση σέντερ φορ, με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-2.

Στο 72΄ο Μέμα έβγαλε μπαλιά ακριβείας στον Ντεκίδη με τον τελευταίο να βγαίνει νικητής απέναντι από τον Κουφόπουλο, ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Στο 78' ο Αλέξανδρος Φίλων με ωραία προσπάθεια και με διαγώνιο αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε προβάδισμα νίκης, κάνοντας το 3-2 για την ομάδα του.

Το κερασάκι στην τούρτα για τους γηπεδούχους έβαλε ο Άρης Ντεκίδης στο 88΄, όταν ο Νομικός τον έβγαλε μόνο απέναντι στο τέρμα και με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

AGALIA ME PAS

Διαιτητής: Ρούσσος Γουίδος | Βοηθοί: Δρόσος - Μαλολλάρι

Α.Ο. Καρτεράδος (Τσάμογλου): Καστής, Μέμα, Φίλων Σ., Αχμετάι , Κουλόλι Αιμ., Ντεκίδης, Τομόρι, Γιουρέλης (89΄Χοτζάι), Κουρπέτης (46΄ Νομικός Γ.), Φίλων Α., Κατσι (81΄Κουλόλι Γ.) .

ΠΑΣ Νάξου (Σκούνας) : Κουφόπουλος, Πετρόπουλος, Μαθιάσος, Κάσα, Γιαννής, Μουστάκης, Παντελαίος, Γιαννακόπουλος, Λέκκας, Ορφανός ( 41΄Κρητικός, 57΄Ανυφαντάκης),Τόνι. 

PAS STH SANTORINI

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares