Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022 00:15

Πύργος ... στη Νάξο

Το ανάστημά του...ύψωσε ο Α.Ο.Πύργου στην  Νάξο αφού κατάφερε να φύγει αλώβητος στο παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Πανναξιακό , αποσπώντας υπερπολύτιμη ισοπαλία με σκορ 2-2.

Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες καθώς ο δυνατός αέρας και το πολύ κρύο δυσχέραναν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Ο  Πανναξιακός ξεκίνησε δυνατότερα  και πραγματοποίησε την πρώτη του αξιόλογη επίσκεψη στα καρέ του Τσουκαλά μόλις στο 7' με την κεφαλιά ψαράκι  του Σέμε μετά από σέντρα του Χαντζή να περνάει άουτ.

Η υπεροχή του Πανναξιακού καρποφόρησε στο 22' όταν μετά από κόντρες στην μεγάλη περιοχή του Πύργου η μπάλα στρώθηκε στον Σέμε που με ψύχραιμο σουτ στην κίνηση νίκησε τον Τσουκαλά και έγραψε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και 8 λεπτά αργότερα έφεραν το ματς στα ίσα όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Φύτρου ο Λούκας με προβολή -σε δεύτερο χρόνο αφού πρώτα η κεφαλιά του Μαντούση εξουδετερώθηκε από τον Λοιυλάι-σκόραρε από κοντά.

Στο 43' οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή αφού μετά από υπόδειξη πέναλτυ σε κοντρόλ με το χέρι από τον Πιτταρά ο Λούκα πέτυχε το 1-2.

Δυο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να πετύχουν και 3ο γκολ μετά από ατομική προσπάθεια του Μαναριώτη και πάσα "πάρε-βάλε" στον Φύτρο , όμως το πλασέ του τελευταίου προ κενής εστίας πέρασε άουτ.

Στη φάση αυτή υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους.

Στο 2ο ημίχρονο ο Πανναξιακός κατάφερε σχετικά νωρίς , στο 58' , να ισοφαρίσει σε 2-2 μετά από σέντρα σουτ του Δεμερτζή που βρήκε στο πόδι του Μαντούση και κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Τσουκαλά, όμως στη συνέχεια δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ της νίκης , έχοντας ως καλύτερη στιγμή μια κεφαλιά του Κωστόπουλου μετά από εκτέλεση κόρνερ να περνάει άουτ.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Κου Ζαράνη βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν το βαθμο της ισοπαλίας απέναντι στον πρωτοπόρο της Βαθμολογίας και ενός από τα φαβορί για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Πανναξιακός (Μαυρομμάτης Μ.): Λουλάι, Καράι, Πιτταράς Ν, Κωστόπουλος, Ψαρρός, Πιτταράς Α., Σέμε, Δεμερτζής, Βαθρακοκοίλης, Χαντζής ( 83' Ντάσιος), Καλαβρός

Α.Ο.Πύργου (Κωνσταντόπουλος Α.): Τσουκαλάς, Κρεμμύδας, Μαντούσης, Νομικός, Φύτρος Μ. (46' Φύτρος Σ.), Λύτρας, Βουλγαράκης, Δαβιλάς, Μαναριώτης, Σελιστάι, Λούκα.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares