Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 23:31

Χοτζάι και Τσάμογλου: Δύο ταλεντάκια στο δυναμικό του ΑΟ Καρτεράδου

Δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον ΑΣ Σαντορίνης 2020 Β' απέκτησε ο Καρτεράδος στο πλαίσιο της ενίσχυσης που επιχειρεί προκειμένου να πετύχει τους στόχους του.

Πρόκειται για τους ταλαντούχους Νταβιντ Χοτζαι και τον Πρόδρομο Τσαμογλου, που έχουν τεθεί κανονικά στην διάθεση του Νίκου Τσάμογλου και θα συμμετάσχουν κανονικά στους επόμενους αγώνες της ομάδας από τη Σαντορίνη.

Η σχετική ανακοίνωση, αναφέρει:

Το ΔΣ του ΑΟΚΑΡΤΕΡΑΔΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση 2 νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών από τον ΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 2020 γεννημένους το 2004.

Πρόκειται για τον Νταβιντ Χοτζαι και τον Πρόδρομο Τσαμογλου.

Ο Νταβιντ ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τις ακαδημίες της Playland και ήταν από τους παιχτες που επιλεχθηκαν για να πλαισιώσουν την Β ομάδα του ΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 2020 στο αντίστοιχο πρωτάθλημα Κ19 της FOOTBALL LEAGUE. Αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και επιθετικός.

Ο "Προ" ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από την ακαδημια της ΘΥΕΛΛΑΣ ΚΑΜΑΡΙΟΥ οπου και επιλέχθηκε για να πλαισιώσει την Κ19 του ΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 2020 στην FOOTBALL LEAGUE.

Αγωνίζεται κυρίως στα άκρα της επίθεσης . Και οι 2 ποδοσφαιριστές έχουν τεθεί στην διάθεση του προπονητή μας από την αρχή της χρονιάς και αναμένεται σύντομα να τους δούμε να αγωνίζονται και στα επίσημα παιχνίδια!!!

Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!!!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares