Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 22:50

Επέστρεψε στις νίκες ο ΑΟ Πύργου

Σε ένα ματς που διεξήχθη κάτω από συνεχή και έντονη βροχόπτωση καθ´όλη τη διάρκεια του και έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο Δημοτικό Γήπεδο Θήρας, ο Α.Ο Πύργου επικράτησε με 0-2 του Πανθηραϊκού, πετυχαίνοντας έτσι την τρίτη νίκη του στο πρωτάθλημα, φτάνοντας παράλληλα τους 12 βαθμούς.

Η ομάδα του Αλέξη Κωνσταντόπουλου, παρατάχθηκε σε ένα ακόμα ματς με αρκετές απουσίες και με μόλις 13 παίκτες στη σύνθεσή της, ωστόσο ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 2’ όταν ο Παπαθανασίου σέντραρε από τη δεξιά πλευρά με τη μπάλα να πηγαίνει κατευθείαν στα δίχτυα του εξαιρετικού σήμερα Ξαγοράρη.

Από την άλλη πλευρά, ο νεανικός Πανθηραϊκός του Δημήτρη Κρεμμύδα για ένα ακόμη παιχνίδι έδειξε πολύ καλό πρόσωπο, απέναντι σε έναν σαφώς πιο έμπειρο αντίπαλο.

Στο πρώτο μέρος εκτός από το γρήγορο γκολ, ο Πύργος δημιούργησε κι άλλες ευκαιρίες για γκολ με κυριότερες αυτές των Δαβιλά και Σελιστάι, ενώ από την άλλη ο Πανθηραϊκός απείλησε κυρίως με σουτ εκτός περιοχής.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Πανθηραϊκός έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση, όταν ο Ξαγοράρης βρέθηκε σε καλή θέση και δοκίμασε ένα δυνατό σουτ με το δεξί το οποίο πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία του Τσουκαλά.

Στο 60ο λεπτό ο Πύργος έφτασε και σε δεύτερο τέρμα με γκολ που πέτυχε ο Μαναριώτης ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον Ξαγοράρη και με ψύχραιμο τελείωμα έγραψε το τελικό 0-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Μαλολλάρι με βοηθούς τους κ.κ. Ζαράνη και Νάκα.

Συνθέσεις:

Πανθηραϊκός(Δημήτρης Κρεμμύδας): Ξαγοράρης Π., Καρράς, Kocaqi, Μαλούσι, Σέχου, Φέγγης, Lamaj, Βαμβακούσης, Βενιέρης, Δαμίγος, Παπαβασιλείου.

Στο Β´ μέρος αγωνίστηκαν και οι: Ξαγοράρης Γ., Παπαδόπουλος, Ρούσσος, Φύτρος, Μέση, Διονυσόπουλος, Ζαρογιαννόπουλος, ενώ την αποστολή συμπλήρωσαν οι Λλέσι και Βεζύρης.

ΑΟ Πύργου(Αλέξης Κωνσταντόπουλος): Τσουκαλάς, Παπαθανασιου, Μαντούσης, Νομικός, Πάγια, Φύτρος Σ., Κρεμμύδας(15’ λ.τρ. Φύτρος Μ.), Δαβιλάς, Μαναριώτης, Σελιστάι, Λούκα, ενώ την αποστολή συμπλήρωσε ο Κλουβάτος.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares