Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 20:41

Έμεινε όρθιος στην Ίο ο Καρτεράδος

Αν και δύσκολα, ο Καρτεράδος βρήκε τον τρόπο να κάμψει το πείσμα και την αντίσταση του ΑΣ Ίου, παίρνοντας τη νίκη με 2-3 και παράλληλα ένα τρίποντο που τον διατηρεί μόνο πρώτο στον βαθμολογικό πίνακα με ένα παιχνίδι περισσότερο από τον Πανναξιακό.

Παρόλο που ο Καρτεράδος προηγήθηκε δύο φορές, ο ΑΣ Ίου έδινε τις απαντήσεις, με το παιχνίδι να κρίνεται χάρη σε ένα πέναλτι στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του αγώνα.

Στον αγώνα, που έγινε μέσα σε πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες, υπήρξε αρκετή ένταση, η οποία όμως δεν μετατράπηκε σε κάτι χειρότερο χάρη στην συμβολή των ψυχραιμότερων.

Στο 8ο λεπτό ο Ντεκίδης άνοιξε το σκορ για τον Καρτεράδο, με τον Μωραΐτη να απαντά στο 13', ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Το 1-2 του πρώτου ημιχρόνου σημείωσε στο 35' ο Γιώργος Νομικός που σκόραρε σε βάρος της πρώην του ομάδας.

Στην επανάληψη ο ΑΣ Ίου έβγαλε αντίδραση και στο 65' ισοφάρισε σε 2-2 με τον Κώνστα.

Η φάση που έκρινε το παιχνίδι έγινε στο 87΄, όπου ο νεοαποκτηθείς νεαρός Χοτζάι κέρδισε πέναλτι από μαρκάρισμα του Κιαζίμι που μετέτρεψε σε γκολ ο Κλέβίστ.

ios karterados 1

Διαιτητής: Νάκκας | Βοηθοί: Μαλολλάρι - Ζαράνης

ΑΣ. Ίου (Μπαλαγιάννης): Βολικάκης, Νομικός, Πισικάσι (80' Βαγιάκης), Καρράς, Κιαζίμι, Στρατής (57' Σακελαρίου), Μπάτσαλης (32' Οκετσούκου), Δράκος, Κώνστας (80' Μονογυιός), Λουκάς, Μωραΐτης.

Α.Ο. Καρτεράδου (Τσάμογλου): Καστής, Κλεβίστ, Τομόρι, Καραμολέγκος, Κάτσι, Φίλων Α., Κουλόλι Ε., Νομικός Γ. (65' Φίλων Σ.), Τσάμογλου, Χοτζάι, Ντεκίδης.

ios kart

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares