Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 16:02

Όλα στη φόρα από τον Καρτεράδο που δημοσίευσε βίντεο με επεισόδια στην Ίο [vids-pics]

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Καρτεράδος μετά την ένσταση του ΑΣ Ίου για την αντικανονική συμμετοχή του Στάθη Φίλων μεταξύ των δύο ομάδων.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του ΑΣ Καρτεράδου έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο που τραβήχτηκαν μετά την επίτευξη του 2ου τέρματος (2-3) και έχουν καταγράψει αψιμαχίες και σύρραξη.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στα βίντεο έχει καταγραφεί είσοδος φιλάθλων στο γήπεδο μπροστά στα μάτια των διαιτητών, που όπως αναφέρει ο Καρτεράδος έπειτα και από δική του απαίτηση δεν έγραψαν κάτι στο φύλλο αγώνα.

Τα αποκαλυπτικά βίντεο που μαρτυρούν ότι θα έχουμε και τρίτο ημίχρονο: 

Όπως αναφέρεται στην ακόλουθη ανακοίνωση το υλικό θα αποσταλεί στην Πειθαρχική Επιτροπή:

Σε συνέχεια λοιπόν της ένστασης που δεχθήκαμε και από το σωματείο του ΑΣ ΙΟΥ για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή μας θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι για ακόμα μία φορά αποδείξαμε ότι θέλουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Δεν αναφερθήκαμε πότε και ούτε θέλαμε για τα επεισόδια που συνέβησαν μετά την επίτευξη του 3ου γκολ της ομάδας μας.

Αφού ο ΑΣ ΙΟΥ επιθυμεί να υπάρξει και 3ο ημίχρονο ενημερώνουμε ότι το βίντεο και φωτογραφικό υλικό έχει κατατεθεί ήδη στον δικηγόρο της ομάδας μας όπου και θα αναλάβει και την υπόθεση. Θεωρούμε ότι σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου προέχει η υγεία και η σωματική ακαιρεότητα των αθλητών παρά η αντικανονική συμμετοχή κάποιου.

Σας παραθέτουμε δημόσια λοιπόν βίντεο από την φιλική κατά τ αλλά αναμέτρηση στην ΙΟ . Δεν θα θέλαμε σε καμία περίπτωση να βλάψουμε την διαιτητική τριάδα καθώς με απόφαση του αρχηγού της ομάδος μας δεν έγραψαν τίποτα στο φύλλο αγώνα καθώς δεν θέλαμε να πάρει έκταση το θέμα .

Τα βίντεο θα σταλούν και στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Κυκλάδων όπου είμαστε βέβαιοι ότι θα κατακρίνει αυτές τις συμπεριφορές που παραπέμπουν σε άλλο άθλημα .

Για το ΔΣ του ΑΟΚΑΡΤΕΡΑΔΟΥ ο Πρόεδρος Καβαλλάρης Μιχάλης.

Φωτογραφίες 

vlcsnap 00001vlcsnap 00002vlcsnap 00003vlcsnap 00004vlcsnap 00005vlcsnap 00006vlcsnap 00007vlcsnap 00008vlcsnap 00009

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares