Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022 18:14

Νίκησε τον ΠΑΣ Νάξου και «αγκάλιασε» την πρώτη θέση ο Πανναξιακός

Μεγάλο βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης του 3ου ομίλου έκανε ο Πανναξιακός, που ήταν επιβλητικός, επικρατώντας στο τοπικό ντέρμπι με 6-1 του ΠΑΣ Νάξου και πλέον αναζητά έναν βαθμό στα δύο παιχνίδια που απομένουν για να τερματίσει πρώτος.

PANNAXIAKOS PAS 2022

Οι ποδοσφαιριστές του Μάρκου Μαυρομάτη είχαν πολύ καλή παρουσία, μπαίνοντας από νωρίς μπροστά στο σκορ, με τον Σέμε Κρισίλντι να εξελίσσετε ο κορυφαίος του πρώτου μέρους, πετυχαίνοντας δύο τέρματα και κερδίζοντας ένα πέναλτι από όπου προήλθε ένα τρίτο γκολ για τον Πανναξιακό, με τα ηνία στο δεύτερο μέρος να αναλαμβάνει ο Βαθρακοκοίλης που πέτυχε δύο τέρματα.

Καλαβρός και Ζανελάρης, συμπλήρωσαν τα έξι γκολ του Πανναξιακού, ενώ για τον ΠΑΣ Νάξου σκόραρε ο Γιαννής με πέναλτι.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα  

6' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ. Σε μία οργανωμένη επίθεση, ο Βαθρακοκοίλης πάσαρε όμορφα στον Σέμε, ο οποίος με σουτ στην κίνηση έκανε το 1-0 

12' Ο Σέμε έκλεψε τη μπάλα, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε πολλά μέτρα άουτ

Μετα από σέντρα, ο Κόντης έπιασε κεφαλιά που πέρασε αρκετά μέτρα άουτ.

28' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ. Ο Πανναξιακός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σέμε από τον Κουφόπουλο, με τον Μανώλη Καλαβρό να το εκτελεί εύστοχα για το 3-0.

30' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ. Ο Σέμε με πλασαριστό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 3-0.

40' Ο Ανυφαντάκης είπε όχι σε πολύ καλό σουτ που επιχείρησε ο Σέμε μέσα από την περιοχή.

44' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ. Ο Ορφανός ανατράπηκε από τον Καράι, με τον κ. Κουζούμη να καταλογίζει πέναλτι και τον Γιαννή να εύστοχη από τη λευκή βούλα μειώνοντας σε 3-1.

---

47΄ο Πανναξιακός ξεκίνησε με μία καλή ευκαιρία το δεύτερο μέρος, καθώς Βαθρακοκοίλης και Κωστόπουλος συνδυάστηκαν άψογα με τον τελευταίο να σουτάρει λίγο άουτ.

49' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ. Ο Χαντζής σέντραρε από πλάγια, με τον Βαθρακοκοίλη να κοντρολάρει στο δεύτερο δοκάρι και με δυνατό σουτ να κάνει το 4-1.

58' Ο Λέκκας έφυγε από τα μαρκαρίσματα, επιχείρησε σέντρα, με τον Γιαννή να μην μπορεί αν νικήσει τον Λουλάι.

59' Καλό σουτ του Κωστόπουλου, άουτ η μπάλα

63' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ. Ντάσιος και Βαθρακοκοίλης συνεργάστηκαν άψογα, με τον τελευταίο να σκοράρει, κάνοντας το 5-1.

71' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ.  Στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, μετά από μία σέντρα από τα αριστερά ο Γιάννης Ζανελάρης δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 6-1, με τον ίδιο να μην πανηγυρίζει το γκολ σε ένδειξη σεβασμού στην πρώην του ομάδα.

76' Ο Λουλάι με υπερένταση εξουδετέρωσε σουτ του παντελαίου.

83' Ο Ζούλης αστοχεί από κοντά

PANNAXIAKOS PAS

Διαιτητής: Κουζούμης | Βοηθοί: Φαν Άακεν, Μελανίτη

Πανναξιακός (Μαυρομάτης): Λουλάι (79' Σιμιστήρας), Καράι (79' Ανεβλαβής), Πιτταράς Ν., Κωστόπουλος (79' Τζάι), Πιτταράς Α., Σέμε, Κόντης (46΄Ντάσιος), Βαθρακοκοίλης (70' Ζανελάρης), Χαντζής (65' Λουβερδής), Ψαρρός, Καλαβρός.

ΠΑΣ Ναξου (Σκούνας): Ανυφαντάκης (68' Κουφόπουλος), Πετρόπουλος, Τόνι (49' Μουστάκης), Κουφόπουλος, Μαθιάσος, Γιαννής, Γιαννακόπουλος (38' Παντελαίος), Ζούλης, Ζαφείρης, Λέκκας, Ορφανός (68' Κάσα).

PNNAXIAKOS 29 1

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares