Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2022 22:32

Με το ένα πόδι στην επόμενη φάση ο ΑΜΣ Φιλωτίου που πέρασε νικηφόρα από τη Σέριφο

Μία ανάσα από την εξασφάλιση της πρόκρισης του στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος βρίσκεται ο ΑΜΣ Φιλωτίου που πέρασε νικηφόρα με 0-1 από την έδρα του ΑΟ Σερίφου και απέκτησε πλεονέκτημα έναντι της ομάδας των Δυτικών Κυκλάδων.

AO SERIFOU AMS FILOTIOU 3

Το παιχνίδι διεξήχθη σε ένα πολύ βαρύ τερέν λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης των προηγούμενων ημερών, πράγμα που επηρέασε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή χωρίς όμως να μπορούν να απειλήσουν ουσιαστικά το καλοστημένο σύνολο του Γιώργου Προμπονά.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε στο 55' με σουτ σχεδόν από το κέντρο ο Μιχάλης Κρητικός.

Ο ΑΟ Σερίφου στάθηκε άτυχος, καθώς προς το τέλος του αγώνα είχε δοκάρι με τον Λιβάνιο και χαμένο πέναλτι που απόκρουσε ο Βασιλάκης με τον Παπαδόπουλο.

AO SERIFOU AMS FILOTIOU 2

ΑΟ Σερίφου (Πατσούρας): Γούναρης, Γαβριήλ (56' Παρίσης), Παγιολάρι, Παρίσης, Αράπι (89' Ζάχαρης), Μαγουλάς Α., Λιβάνιος, Παπαδόπουλος Μ. (56' Μποφίλιος), Ρεβίνθης, Παππάς.

ΑΜΣ Φιλωτίου (Προμπονάς): Βασιλάκης Μ., Μουστάκης Ν., Μουστάκης Δ., Βασιλάκης Ε., Κρητικός Μ. (88' Προμπονάς), Αντιπαριώτης, Κρητικός Ν., Πενίκου, Μαργαρίτης, Σταματίου (32΄Σαρρής, 75' Χωριανόπουλος), Κοττάκης.

AO SERIFOU AMS FILOTIOU (1)

Η βαθμολογία

2022 01 30 9

GIPEDO SERIFOU

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares