Σάββατο, 05 Φεβρουαρίου 2022 17:55

Τρίποντο με ''κρεσέντο'' σκοραρίσματος για τον ΠΑΣ Νάξου

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο, που το 1-0 φάνταζε φτωχό, βάσει των πολλών ευκαιριών απέναντι στον MVP του ΑΣ Ίου Βολικάκη, ο ΠΑΣ Νάξου άλλαξε ταχύτητα στην επανάληψη και έφτασε σε μία εύκολη νίκη με 5-0.

Μόλις  στο 12' Γιαννακόπουλος και Λίκα άλλαξαν πάσα στο κόρνερ, με τον τελευταίο να σεντράρει και τον Κουφοπουλο με κεφαλιά να κάνει το 1-0 

Και αφού ο Γιαννακόπουλος έχασε μοναδικό τετ α τετ, λίγο αργότερα ο ΑΣ Ίου είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία του στο παιχνίδι, καθώς μακρινό σουτ του Μωραΐτη κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι στου Ανυφαντάκη.

Από εκείνο το σημείο ο ΠΑΣ Νάξου επιδόθηκε σε ένα κρεσέντο χαμένων ευκαιριών με τους Γιαννακόπουλο, Παντελαίο και Πετρόπουλο να χάνουν μοναδικές ευκαιρίες για να ανεβάσουν το σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Ο ΑΣ Ίου ολοκλήρωσε το 45λεπτο με 10 παίκτες, καθώς ο Μοίρη αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η επανάληψη άνηκε ολοκληρωτικά στον ΠΑΣ Νάξου, που εκμεταλλεύτηκε την υπεροχή του και το γεγονός ότι ο ΑΣ Ίου αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο.

Η υπεροχή αυτή καρποφόρησε στο 65' όταν με απευθείας εκτέλεση κόρνερ ο Γιαννακόπουλος σημάδεψε το δοκάρι και στην επαναφορά ο Κουφόπουλος έκανε το 2-0.

Ο Φάρκωνας είχε δοκάρι στο 80' και στο 81' Ο Λίκα με καταπληκτική ατομική ενέργεια και σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 3-0.

Με δύο όμορφα τέρματα στο 85' και στο 86΄ο Γιαννακόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Φαν Άακεν | Βοηθός: Δεγαΐτας

ΠΑΣ Νάξου (Σκούνας): Ανυφαντάκης, Πετρόπουλος, Τόνι (55' Πιτταράς), Κουφόπουλος, Λίκα, Ζούλης, Ζαφείρης, Ορφανός, Μουστάκης, Παντελαίος (55' Μπόσκου), Γιαννακόπουλος

ΑΣ Ίου (Μπαλαγιάννης): Βολικάκης, Νομικός, Βαγιάκης, Μοίρη, Καρράς, Στρατής (55' Μπουζαλάκος), Μπάτσαλης (63' Κωστόπουλος), Δράκος, Μωραΐτης, Λουκάς, Μονογυιός (35' Γκικάκης).

 

 

 

 

 

 

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares