Κυριακή, 06 Φεβρουαρίου 2022 08:17

Βαγγέλης Νομικός: Ακούσαμε πολλά και... απαντήσαμε | Η αφιέρωση

Ο αρχηγός του ΑΟ Πύργου και στυλοβάτης της ομάδας, Βαγγέλης Νομικός, είχε κάθε λόγο να χαίρεται μετά τη μεγάλη χθεσινή νίκη κόντρα στον Καρτεράδο.

Ο ίδιος, όχι μόνο έδωσε ψυχολογικό μπουστ στους συμπαίκτες του, αλλά και αυτός που πέτυχε το πρώτο από τα 5 τέρματα της μεγάλης από πλευράς έκτασης και απόδοσης αυτής νίκης.

Μιλώντας στο sportcyclades.gr, τόνισε ότι οι απαντήσεις στους επικριτές δόθηκαν μέσα στο γήπεδο, ενώ αφιέρωσε τη νίκη και το γκολ.

Δείτε τι μας απάντησε: 

- Καλύτερη φετινή εμφάνιση που συνοδεύτηκε με μία ευρεία νίκη που σας φέρνει πολύ κοντά στην επόμενη φάση. Ένα σχόλιο για το ματς

«Σήμερα από το πρώτο λεπτό δείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα ακόμα και όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ καταφέραμε και το γυρίσαμε. Το τελευταίο καιρό ακούσαμε πολλά σαν ομάδα κατηγορηθήκαμε εμείς όμως δώσαμε τις απαντήσεις στο γήπεδο».

- Αυτή η νίκη αλλάζει την ψυχολογία και τους στόχους για τη συνέχεια;

«Η νίκη αυτή σίγουρα ανεβάζει τη ψυχολογία της ομάδας σε μια χρονιά δύσκολη για εμάς με πολλούς τραυματισμούς. Οι στόχοι της ομαδας από την αρχή της χρονιάς ήταν τα μπαράζ εύχομαι να πάμε και να είμαστε όσο πιο έτοιμοι και υγιείς γίνεται».

- Πέτυχες το πρώτο τέρμα για την ομάδα σου, που αφιερώνεις το γκολ;

«Το γκολ το αφιερώνω στους συμπαίχτες μου Μανώλη Νομικό, Στέλιο Γκίκα και Σόλωνα Φύτρο τους εύχομαι να είναι καλά υγιείς και να επιστρέψουν γρήγορα. Επίσης στον μικρό μου ανιψιό Σπύρο... τους αγαπώ. Όλη χρονιά είναι αφιερωμένη σε αυτά τα παιδιά».

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares