Κυριακή, 06 Φεβρουαρίου 2022 16:02

Σφράγισε την πρωτιά του ομίλου στη Σέριφο η ΑΕ Πάρου

Και μαθηματικά στην επόμενη φάση με το πλεονέκτημα του +2 που προκύπτει από πρωτιά στον 2ο όμιλο βρίσκεται από σήμερα η ΑΕ Πάρου που πέρασε νικηφόρα με 2-3 από την έδρα του ΑΟ Σερίφου.

Η ομάδα του Γιώργου Μοστράτου κατάφερε να «καθαρίσει» το ματς από το πρώτο μέρος, όπου προηγήθηκε με 0-3, με τους γηπεδούχους του ΑΟ Σερίφου να κάνουν την δική τους  προσπάθεια να ξαναμπούν στο παιχνίδι στην επανάληψη, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 2-3.

Στο 13' ο Ρούσσος μετά από παράλληλη του Λόκα έκανε το 0-1.

Ο Γιαννούλης στο 28' με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημείωσε το 0-2, με τον ίδιο παίκτη να ευστοχεί σε πέναλτι που κέρδισε ο Λόκα στο 40'. 

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου (47') ο Μαρίνος Λιβάνιος εκμεταλλεύτηκε ασταθή απόκρουση του Χαριστού και με κοντινό πλασέ μείωσε σε 1-3, ενώ 10 λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης με κοντινό σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-3

Η ΑΕ Πάρου που ήταν καλύτερη σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είχε ευκαιρίες να πετύχει περισσότερα τέρματα, με την καλύτερη από αυτές να είναι ένα δοκάρι του Γιουρτζίδη στο 65'.

Πλέον, η ΑΕ Πάρου έχει ακόμα ένα παιχνίδι που είναι βαθμολογικά αδιάφορο με τον Παμμηλιακό, ενώ για τον ΑΟ Σερίφου υπολείπονται δύο εντός έδρας αγώνες με Παμμηλιακό και ΑΠΣ Κύθνου.

Διαιτητής: Ρούσοος Ι. | Βοηθοί: Κυριακόπουλος - Δρόσος

ΑΟ Σερίφου (Πατσούρας): Γούναρης, Μποφίλιος, Παγιολλάρι, Τσελάμη, Γαβριήλ, Μαγουλάς, Αϊβαλιώτης, Παρίσης Δ. (Σέμε), Παππάς, Αράπι (71' Παρίσης Π.), Παπαδόπουλος.

ΑΕ Πάρου (Μοστράτος): Χαριστός, Βιτζηλαίος, Παπαδόπουλος, Γαβαλάς (60' Κρητικός), Καμπάσης, Παντελαίος, Λόκα (λ. τρ. 44' Γιουρτζίδης). Γιαννούλης, Εσάι, Μουράι, Ρούσσος (88' Μπαρδάνης).

Η βαθμολογία

2022 02 06

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares